Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

Στη φυλακή για ένα τάκλιν!


Το περιστατικό είναι πρωτοφανές και συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο σε αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων της Ουαλίας. Ο Νίκολας Ουίλιαμς της Τσεφν Άλμπιον έκανε ένα υπερβολικά βίαιο τάκλιν στον Άντριου Μπάρλοου της AFC Μπρίνφορντ με αποτέλεσμα.... ο τελευταίος να υποστεί ολικό κάταγμα κνήμης και περόνης!

Ο αγώνας διακόπηκε, ωστόσο το θέμα δεν έληξε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά είχε και δικαστική συνέχεια. Το αρμόδιο δικαστήριο, μάλιστα, εξέδωσε αυτές τις μέρες την ετυμηγορία του, με βάση την οποία καταδικάζει τον Ουίλιαμς σε φυλάκιση 12 μηνών κρίνοντάς τον ένοχο για βαριά σωματική βλάβη!





Είναι πρωτάκουστο ένας ποδοσφαιριστής να οδηγείται στη φυλακή εξαιτίας μιας προσπάθειας που έκανε στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν να λένε για τη βιαιότητα του μαρκαρίσματος, αλλά και για το γεγονός ότι ο Ουίλιαμς αντέδρασε με αυτό τον τρόπο, επειδή εκνευρίστηκε για ένα σφύριγμα του διαιτητή, που ήταν εις βάρος του.

Ο διαιτητής, Μαρκ Στόουκς, δεν είχε μάλιστα καμία αμφιβολία: «Αυτό το τάκλιν ήταν μάλλον το χειρότερο που έχω δει όσα χρόνια είμαι διαιτητής! Δεν ήταν τάκλιν, κλωτσιά ήταν. Δεν είχε καμία πρόθεση να φτάσει στην μπάλα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου