Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2016

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΑΠ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου, εχει γραφθεί ανεξίτηλα στην ιστορία, ως ο πλέον ανίκανος και επικίνδυνος πρωθυπουργός που πέρασε. Δεν πήρε τίποτε από τον πατέρα του και οδήγησε στα μνημόνια την χώρα, υποδουλώνοντας τους Έλληνες, για τα επόμενα πενήντα χρόνια. Αναξιόπιστος, ψεύτης, ανίκανος και εντελώς έξω απο την πραγματικότητα, χάραξε την πολιτική ζωή του τόπου και αποδείχθηκε και με τα τελευταία αποτελέσματα και τις ομολογίες ....
περί μνημονίου, ότι υπήρξε ένας γραφικός επικίνδυνος τύπος, για τους Έλληνες και τον τόπο.
Είναι απόλυτα φυσιολογική, όμως η αντίδρασή του εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παυλόπουλος, ολοκληρώνει έναν κύκλο, μετά τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, Προέδρων της Δημοκρατίας, που όμως ...αλλάζει τον ρόλο του ανώτατου άρχοντα.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, έφερε πάλι στο προσκήνιο, αφού υπήρξε στενότατος συνεργάτης του τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την εθνική πολιτική του. Άφησε ξεκάθαρα να φανεί, ότι ένας ήταν ο Εθνάρχης και κανείς άλλος δέν επισκίασε την προσωπικότητά του.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, αποδείχθηκε πολύ πιο έξυπνος απ' ότι τον φανταζόντουσαν κάποιοι. Αναδείχθηκε στο ύπατο αξίωμα της χώρας και διαθέτει σύμφωνα με όλες τις έρευνες, την μεγαλύτερη αποδοχή απ' όλους τους Προέδρους της Δημοκρατίας.
Κάτι που ενοχλεί και τσούζει τους εκπροσωπούντες ...περίπτερα όπως ο Γιωργάκης που πλέον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μόνον στις επιθεωρήσεις. Είναι δύσκολο να ξαναγράψεις την ιστορία...Εάν συνέβαινε ο Γιωργάκης, θα ήταν σε...παραπομπή της τελευταίας σελίδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου