Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

Ο ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, ότι ο Αντώνης Σαμαράς, ήταν αυτός που υπέγραψε τα μνημόνια και συμμάχησε με τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ. Δήλωνε, ως ανεμοδούρας, ότι δεν θα επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία ...ούτε για αρχηγός, γύρισε. Δήλωνε ότι αποκρούει με βδελυγμία το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, συνεργάσθηκε και ...υπέγραψε και τα μνημόνια.

Ο Αντωνάκης έφθασε την Νέα Δημοκρατία σε σιβηρικά νούμερα, στα χειρότερα ποσοστά της ιστορίας της.

Ταυτόχρονα, ήταν εκείνος που έριξε ....την νόμιμη κυβέρνηση Μητσοτάκη, εξαιτίας των προσωπικών του φιλοδοξιών, δημιουργώντας την Πολιτική Άνοιξη, γιατί πίστευε ότι με σημαία το θέμα της Μακεδονίας, θα κέρδιζε ψηφάκια. Τελικά ούτε ψηφάκια κέρδισε και ο ίδιος άλλαξε γνώμη και η Πολιτική Άνοιξη πάτωσε και καταγράφηκε μετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ως ο δεύτερος...αποστάτης της παράταξης. Το "Αλήτη, Προδότη Σαμαρά" έχει καταγραφεί στην google ως ...οικόσημο του Αντωνάκη.

Αυτός ο ανεμοδούρας λοιπόν, κάνει τώρα ίντριγκα. Επιχειρεί μέσα από την ανυπαρξία του Κούλη, που βοήθησε να ανέβει, αφού πρώτα έριξε τον πατέρα του, να αναδειχθεί ο ίδιος.

Δεν θα ξανακάνουν έρμε Αντώνη, το ίδιο λάθος οι νεοδημοκράτες... Δεν έχεις την παραμικρή δύναμη και δυναμική στην Νέα Δημοκρατία, ούτε στους ψηφοφόρους της. Είσαι παρελθόν. Προσευχήσου μόνον, να μην βγει κάποτε η απόφαση για την διόγκωση του χρέους και σου ζητηθούν ευθύνες... 
Ή μήπως γι' αυτό τα κάνεις όλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου