Κυριακή, Αυγούστου 14, 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ...ΠΡΑΞΗ..

Ναι... Με μια σειρά στάσεων και θέσεων στην καθημερινή ζωή, ο Σύριζα αυτοκτονεί και κανείς δέν μπορεί να εισπράξει...να πιστοποιήσει την αυτοκτονία. Είναι σαν ένα ...θάμα, που ζει έτσι γιατί το θέλουν οι Θεοί.
Βγαίνουν γραφικοί τύποι και λένε συνεχείς μακακίες και η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με πρώτη την Νέα Δημοκρατία, είναι .....το λιγότερο βλακώδης.
Αντί να πει ο Τσίπρας στους υπουργούς του, να το βουλώσουν όσον αφορά την Εκκλησία και το θρησκευτικό ένστικτο, φοβάται προφανώς τους γραφικούς αριστεριστές του Σύριζα και τους αφήνει να διώχνουν όλον τον συντηρητικό κόσμο. Το ίδιο κάνει και με το θέμα των μεταναστών- η μισή Ευρώπη σύμφωνα με έρευνα, θέλει κλείσιμο των συνόρων και ο Αλέξης μας έχει γεμίσει με αποβράσματα-το ίδιο με το θέμα των ηλιθίων, ανεγκέφαλων, φασιστοειδών, που θέλουν να ονομάζονται αναρχικοί και αμαυρώνουν κάθε εικόνα ευνομούμενης πολιτείας.
Δεν έχει κατανοήσει, ότι ακόμα κι αυτοί είναι η μειοψηφία του κόμματός του; Με μια ανύπαρκτη κεντροαριστερά, γεμάτη περίπτερα και αποτυγχώντες και απαξιωμένους γραφικούς πρώην και νυν ηγέτες, ο Τσίπρας στέκει φοβούμενος τις αντιδράσεις των ηλιθίων που κρατάνε στην ανόητη αριστερά την παράταξή του, αμήχανος και φοβισμένος, αντί να καταλάβει χωρίς καν προσπάθεια έναν χώρο.
Κι όμως όλα αυτά δεν τα εκμεταλλεύεται η αντιπολίτευση, με πρώτη την Νέα Δημοκρατία.
Βλακώδεις, παιδαριώδεις αντιδράσεις και με όλα τα μέσα ενημέρωσης μαζί του ο Κυριάκος κάθεται και αστειεύεται, στην κυριολεξια, αντιπολιτευτικά. Τι περιμένει να πέσει ο Σύριζα; Δεν θα γίνει αυτό. Η δυναμική που θα έφερνε πρόωρες εκλογές, θέλει αντίπαλο δέος και προτάσεις. Θέλει ευπρόσωπες παρουσίες και όχι καραγκιοζιλίκια... Έρμη χώρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου