Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2016

ΟΙ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Θεωρούσε, ότι επαναλαμβάνοντας συνεχώς το αίτημα για πρόωρες εκλογές, χωρίς να εχει υποβάλει ούτε μία...ούτε μια συγκεκριμένη, μελετημένη πρόταση, θα έλυνε το πρόβλημα της εσωτερικής συνοχής.
Τελικά, κούρασε ο Κούλης, με την μονοτονία του αιτήματος, που μένει εισέτι μετέωρο.
Θεωρούσε, ότι επειδή....
ο Σύριζα, φθίνει, η Νέα Δημοκρατία (του) θα ανεβαίνει.
Στάσιμη, έως και φθορά, σημειώνεται.
Φεύγει το 25% του Σύριζα και δέν πηγαίνει πουθενά. Τόσο εμπιστοσύνη του έχουν...
Τα έβαλε με την αδειοδότηση των σταθμών, αντί να στηρίξει τις πάγιες θέσεις του κόμματος, αντί να κάνει αντιπροτάσεις, ταυτίστηκε  με τους νταβατζήδες και βρήκε το εξήντα τοις εκατό, μέσο όρο των πολιτών, σε δυο μετρήσεις που είπαν...καλά κάνει η κυβέρνηση.
Φωνάζει για τον ΕΝΦΙΑ, έχει βάλει τα τσιράκια του διαδικτύου να γράφουν, ότι δεν πληρώνουν οι Έλληνες, οι Έλληνες τελικά θα πληρώσουν, δυστυχώς, και φυσικά πάλι σε λάθος γήπεδο έπαιξε, καθώς όπως έδειξαν πάλι μετρήσεις της κοινής γνώμης, οι πολίτες κατά πλειοψηφία, δεν στέκονται στο γεγονός ότι τους ενέπαιξε ο Σύριζα, με την δήθεν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αλλά στο ότι η Ευρωπαική Ένωση... επιβάλει τέτοια μέτρα...
Δεν κάλυψε την Νέα Δημοκρατία στο θέμα του Γεωργίου, αλλά λες και ήταν πρόεδρος άλλου κόμματος, πέρα βρέχει...Τι πέτυχε...  Να διχάσει την παράταξη και  να εκτεθεί για άλλη μια φορά ως υπάλληλος των νταβατζήδων .
Είναι δε τόσο ανόητοι επικοινωνιακά, που θεώρησαν ως θετικό γεγονός ότι ...η Κομισιόν παρενέβη στην Ελληνική Δικαιοσύνη...
Ζει σε έναν ψεύτικο κόσμο ο Κούλης και δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία, φθίνει αντί να κερδίζει από την φθορά του Σύριζα...Αδιέξοδο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου