Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΦΘΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Οι αντιθέσεις στην ζωή είναι κάτι το ουσιαστικό και θετικό. Όχι ως μέσο ή αυτοσκοπός, με τον οποίο θα επιτύχεις τον στόχο σου. Η αντίθεση με τον Σύριζα, ένα κυβερνητικό συνονθύλευμα, γραφικοτήτων και ακροτήτων, με ορισμένα όμως θετικά στοιχεία, δεν σου δίνει πόντους. Η αντίθεση αυτή και η καθ' όλα εσφαλμένη εντύπωση, ότι κερδίζεις πόντους, από την αντιπάθεια προς το κυβερνητικό στρατόπεδο, είναι μια απόλυτα λανθασμένη πολιτική για την Νέα Δημοκρατία και την πολιτική ζωή του τόπου.
Δημοσιογράφοι και πολιτικοί, εκφραζόμενοι με πολιτικό μένος εναντίον του Σύριζα, υποκύπτουν σε συνεχή λάθη, επιχειρώντας.....
να επηρεάσουν το πόπολο. Δεν έχουν αντιληφθεί, ότι τόσο αυτοί, όσο και οι διαπλεκόμενοι εκδότες που εξυπηρετούν, έχουν εκτεθεί στο πανελλήνιο, αφού πλέον γνωρίζει και ο τελευταίος πολίτης, το πως παίζεται το παιγνίδι.
Αγνοώντας αυτήν την θεμελιώδη αλήθεια, υποκύπτουν σε ακραία ηλίθια παιγνίδια προπαγάνδας, όπως το τελευταίο του τραγικού συμβάντος στην Αίγινα. Το γεγονός, καταδεικνύει, υποδεικνύει και μεγιστοποιεί  την έλλειψη πολιτικού αντιλόγου και ουσίας πολιτικής.
Δεν απαιτείται η υπερβολή, το ψέμμα και η ανελέητη προπαγάνδα, για να στριμωχθεί η κυβερνητική ομάδα. Προτάσεις και ουσία πολιτικής απαιτείται.
Ένα κόμμα που παραπαίει, η Νέα Δημοκρατία και που συγκρατεί με το πάθος της εκδίκησης και του μένους εναντίον του Σύριζα, τους καημένους τους εναπομείναντες ψηφοφόρους της, δεν αποτελεί εναλλακτική λύση εξουσίας, ειδικά όταν τα διαπλεκόμενα, με τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα ορμώμενα από το ίδιο μίσος, επιχειρούν να καταλάβουν με... έφοδο την εξουσία.


Είναι βλακώδη και φρικαλέα αυτά που γίνονται. Και είναι εκείνα ακριβώς, που διατηρούν αλώβητο τον Σύριζα στην εξουσία. Σοβαρευτείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου