Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

EXEI ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο υπεύθυνος τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την πρώτη καταγραφή των ζημιών στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, που προκάλεσαν οι συμμετέχοντες στο No Border Camp.

Η δήλωση του κ. Χαρακόπουλου:.....

«Η σιωπή του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη, ακόμη και μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τους βανδαλισμούς της ‘‘διεθνούς των μπαχαλάκηδων’’ στο καταληφθέν για ένα δεκαήμερο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνουν ότι για την Κυβέρνηση δεν υπάρχει ‘‘ούτε γάτα, ούτε ζημιά’’.

Έχει δίκιο ο Χαρακόπουλος κι έχει δίκιο κάθε πολίτης που διαμαρτύρεται, γιατί από την τσέπη του θα βγουν τα χρήματα, για να επιδιορθωθούν οι καταστροφές των τσογλανιών. Η κυβέρνηση φέρνει ακέραια την ευθύνη, για ομάδες ηλίθιων καταστροφέων, φέρει την ευθύνη για το γκέτο των Εξαρχείων και φέρουν την ευθύνη και οι Δικαστικές Αρχές, που δεν διατάσσουν έρευνες σε δεκάδες σπίτια στα Εξάρχεια ή σε κάθε περιοχή που εμπλέκονται οι δήθεν αναρχικοί, σε τέτοιου είδους επιθέσεις. Δεν έχει κατανοήσει η κυβέρνηση, ότι εάν συμβεί κάτι πιο οδυνηρό, θα φέρει αυτή ακέραιη την ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου