Κυριακή, Ιουλίου 03, 2016

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ; Ε...ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...

Πάνω στην πρεμούρα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι αφού προφανώς έχει κατανοήσει, ότι δεν θα πάει καλά, σκέφθηκε και τον πρώην πρωθυπουργό, Κ.Καραμανλή.
Διέρρευσε προφανώς ο ίδιος σε καθημερινή εφημερίδα (σχετικό άρθρο του Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή,) τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό και η οποία ήταν σε ...καλό κλίμα.(Μάλιστα τον ...φίλησε ο Καραμανλής, αφού ακούστηκε και ένα παρατεταμένο "ματς μουτς"στο τέλος).
Είναι προφανές ότι ο Κυριάκος, θέλει να σπάσει την σιωπή του Καραμανλή, με μία δήλωση υποστήριξης του πρώην προέδρου. Κατανοεί ότι οι Καραμανλικοί, φεύγουν από την βάρκα και θέλει να ανακόψει αυτήν την πορεία. Έτσι σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, πρότεινε στον πρώην πρωθυπουργό να φάνε μαζί.
Τι να πει ο Κ. Καραμανλής; Ναι, θα ειπε...Και στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, θα δείξει ότι είναι μια χαρά όλα, γιατί πρωτίστως ο Καραμανλής είναι και παραμένει εγγυητής της ενότητας του κόμματος και της παράταξης.
Μάλιστα καλό θα ήταν ο Κ. Καραμανλής, να υπενθυμίσει στον Κυριάκο, γιατί ο νέος θα του κάνει κουβέντα οπωσδήποτε, ότι "δεν κάνει αυτό που του έκαναν άλλοι, υπονοώντας φυσικά και τους Μητσοτακικούς, όταν ήταν αυτός πρόεδρος.


Δεν υπονομεύει ο Καραμανλής. Ούτε δίνει κατευθύνσεις. Το αντίθετο... Καταλυτικά λειτουργεί στις αντιθέσεις και στην σκληρή κριτική που ασκείται στον Κυριάκο, από ορισμένους που έχουν την παράταξη πιο πάνω από τους εκάστοτε αρχηγούς. Τώρα αν συμβαίνει και πιστεύουν όλοι αυτοί στον Καραμανλή, είναι άλλη υπόθεση...Όπως κι άλλη υπόθεση είναι το τι θα κανουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου