Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Κανονικά δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Την, με καταπληκτικές ταχύτητες φθορά του Σύριζα, αναγνωρίζουν και στον ίδιο τον Σύριζα. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένας αναλυτής της κοινής γνώμης, που να μην στέκεται έκπληκτος, μπροστά στο φαινόμενο Μητσοτάκη: Τέτοια χασούρα και δεν εισπράττει ψήφο. Είναι σαφές, ότι ουδείς του έχει εμπιστοσύνη.
Βγαίνει λοιπόν στην κοινοβουλευτική ομάδα ....
και τι λέει; Ότι μόνη λύση είναι οι εκλογές. Με ποια πρόταση Κούλη, αποτελείς εσύ την εναλλακτική για εκλογές;
Είμαι ο ασφαλής δρόμος, διατείνεται. Πως βρε αθεόφοβε, που δεν έχουμε ακόμα μάθει ούτε την πρότασή σου για την οικονομία; Πες μας μία, με στοιχεία, συγκεκριμένη… Κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζει ο Μητσοτάκης. Μόνο γέλια προκαλεί ο ισχυρισμός του. Υπεύθυνη αντιπολίτευση είναι να φεύγεις από την Βουλή, όταν στην ουσία …εσύ προκάλεσες την συζήτηση; Είναι να συζητάς για το μνημόνιο κι ένας κερατάς βουλευτής σου να μην λέει τι θα έκανε η Νέα Δημοκρατία, συγκεκριμένα πράγματα, με στοιχεία ,όχι ανοησίες και θεωρητικούρες με εκσυχρονισμούς κι άλλες μακακίες.
Ποια είναι η αντιπρόταση της Νέας Δημοκρατίας; Eκλογές; Kαι σε ένα χρόνο από σήμερα Κούλη, στην …επόμενη κοινοβουλευτική σου ομάδα, τι θα ζητήσεις; Εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου