Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ...ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ...

Ο Χάρι Πότερ το γνωρίζει; Ο Πίτερ Παν; Ιντριγκάρει ο Καραμανλής τον Κούλη... Έτσι λένε. Κάθονται καθημερινά, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατιας παίρνουν ένα κουκλάκι.. ομοίωμα του Κυριάκου και το ...καρφιτσώνουν συνεχώς, κάνοντας βουντού... Ξαφνικά όλοι, ανακάλυψαν τον Κώστα Καραμανλή.
Βρίσκεται αυτός και η ...Χάιντι πιθανότατα, πίσω από τον εκλογικό νόμο, τον Βασίλη Λεβέντη, τον Αλέξη Τσίπρα, τους μισούς υπουργούς.....
της κυβέρνησης, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καμιά εικοσαριά άξεστους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, το ΚΚΕ που φαίνεται ότι θα συμφωνήσει, τον σχεδιασμό για πανεθνική κυβέρνηση, με σούπερ ήρωα τον ίδιο τον Καραμανλή.
Και ο πρώην πρωθυπουργός, γελάει... Κυρίως -φανταζόμαστε- γιατί δεν κάνει τίποτα. Αναρωτιέται ο ίδιος και...εμείς φυσικά τι θα γινόταν, εάν έκανε και κάτι. Η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου... Κάθε φορά που το σύστημα ταρακουνιέται, αυτή η περίεργη μορφή της ελληνικής πολιτικής ιστορίας ...κάνει βουντού από την Ραφήνα...


Αφήστε τον ήσυχο. Δεν θα βρείτε τίποτα εναντίον του. Δυστυχώς για τον τόπο, δεν ενδιαφέρεται. δεν προγραμματίζει, δεν ιντριγκάρει. Έτσι είναι η φτιαξιά του...Δυστυχώς...για τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου