Σάββατο, Ιουλίου 30, 2016

ΟΣΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ...ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάζουμε αλλά και λαμβάνουμε μηνύματα. Διαβάζουμε κυρίως, τον Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, τη μοναδική ιστοσελίδα που προβάλλει το έργο των κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή και τα όσα ο πρώην πρωθυπουργός, έχει κάνει για τον τόπο και την παράταξη. Και λαμβάνουμε και δικά μας μηνύματα.
Η τακτική, του ασκώ κριτική και χαρακτηρίζομαι αυτομάτως Σύριζα, αποδείχθηκε.....
καταστροφική κατά το παρελθόν για την Νέα Δημοκρατία. Στον καιάδα των προδοτών, έριξαν τα τσιράκια του Αντώνη Σαμαρά, τους διαθέτοντες αντίθετη άποψη και είδατε που έφθασε την Νέα Δημοκρατία, επί ημερών του. Είναι σημαντικό, να εκφράζονται αντίθετες απόψεις. Να ασκείται κριτική, έντονη πολλές φορές και να επισημαίνονται εγκληματικά λάθη και παραλείψεις.

Οι αυλές, όλες οι αυλές των προέδρων των κομμάτων, είναι γεμάτες από κόλακες. Συνήθως κρύβουν την αλήθεια και ωραιοποιούν καταστάσεις. Είναι πολύ καλό, για έναν πρόεδρο, να διαβάζει αυτούς που τον..βρίζουν. Πιθανότατα, έχει περισσότερα να κερδίσει... Κι εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν και στελέχη, που δεν θα μπουν καν στον κόπο να αποδείξουν την παραταξιακή τους ταυτότητα...
Γκέγκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου