Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2016

ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ…

Υπερβολικούς ρατσιστές φασίστες χαρακτηρίζαμε όλους εκείνους που θεωρούσαν ότι το μουσουλμανικό στοιχείο στην Ευρώπη, αποτελεί εν δυνάμει κίνδυνο για την Δημοκρατία και την ανεξαρτησία των λαών. Οι υπερατλαντικοί μουσουλμάνοι, έχουν εγκαθιδρύσει δικό τους σχεδόν …Καπιτώλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν είναι τυχαία η στάση του προέδρου Ομπάμα, σε κάθε τρομοκρατικό κτύπημα, όταν προσθέτει με νόημα ότι θα πρέπει αν υπάρξει συνύπαρξη και συνεργασία…Οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έχουν πλέον την δυνατότητα, να αντιμετωπίσουν τον μουσουλμανικό κίνδυνο, αφού περισσότερα από είκοσι εκατομμύρια μουσουλμάνοι, που θα γίνουν πενήντα στα επόμενα δέκα χρόνια, διεκδικούν μερίδιο πλούτου, ορίζουν κυβερνήσεις, επηρεάζουν αποφάσεις.

Στην Ευρώπη, πλην της πολιτισμικής Γαλλίας, δεν απαντάται το ίδιο φαινόμενο. Η Γαλλία πληρώνει την πολιτισμική της ταυτότητα, με την νομιμοποίηση χιλιάδων μεταναστών που αποτελούν ήδη κίνδυνο, εντός των πυλών.

Στις υπόλοιπες όμως ευρωπαϊκές χώρες, παρά την δυναμικότητα του μουσουλμανικού στοιχείου στην Γερμανία, θα πρέπει να ληφθούν πιο αυστηρές αποφάσεις. Ακόμα και η είσοδος των μουσουλμάνων στις χώρες αυτές, θα πρέπει να απαγορευθεί και να απελαθούν μαζικά όλα εκείνα τα στοιχεία που…ενδεχομένως ακόμα και αργότερα θα «νοσήσουν». Δεν έχει κατανοήσει η Ευρώπη και δεν θέλει να το δεχθεί ότι ο θρησκευτικός φανατισμός, η εκδικητικότητα και ο μακροχρόνιος προγραμματισμός βίας, είναι στοιχεία της θρησκευτικότητας και πίστης των μουσουλμάνων. Κάποτε θα νοσήσουν οι μαντήλες και τότε ακόμα και στην Ελλάδα, θα βρεθούμε μπροστά σε πρωτόγνωρα φαινόμενα.

Η σκληρή αντιμετώπιση του όλου θέματος, αυτόματα και όχι μέσα από ανόητες γραφειοκρατικές ευρωπαϊκές επιτροπές, είναι η μόνη λύση για να επιλυθεί το πρόβλημα.

Oπως και αυτές οι κωμικοτραγικές και γελοίες αντιμετωπίσεις «είμαστε όλοι Γάλλοι» και μακακίες τούμπανο, την ώρα που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι. Η μαλθακότητα και ηλιθιότητα της Ευρώπης σε όλο το μεγαλείο της.

Η απορρόφηση του μουσουλμανικού στοιχείου και η προσαρμογή του στα ευρωπαϊκά δεδομένα, είναι αδύνατη. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουν αυτό οι λαοί, τόσο καλύτερα για τους ίδιους τους λαούς και τους πολίτες τους. Η συνεχής, βλακώδης αντιμετώπιση μέσα από δήθεν ανθρωπιστικά ένστικτα και συναισθήματα, είναι εντελώς αντίθετη από τον μουσουλμανικό φασισμό, θρησκευτικό εθνικό και κοινωνικό…Κάποτε θα πρέπει η Ευρώπη να αφυπνισθεί, πρώτα απέναντι στους ανόητους, που θεωρούν φασίστες όσους έχουν αντιληφθεί τι γίνεται και μετά απέναντι στον μουσουλμανικό φασισμό.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου