Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ

Καταστρέφουν, λεηλατούν, κινούνται ελεύθεροι παντού, μπουκάρουν σε σπίτια, σε μαγαζιά, σε πανεπιστήμια, σε γραφεία και αποτελούν το πλέον χυδαίο χαρακτηριστικό της ελληνικής πραγματικότητας. Έχει απόλυτο δίκιο η Νέα Δημοκρατία, όταν υποστηρίζει ότι με την ανοχή της κυβέρνησης, το κέντρο της Αθήνας, έχει γίνει άντρο των αναρχικών στοιχείων.
Κι έχει πολύ άδικο η κυβέρνηση, που μέσα σε μια πόλη γεμάτη μετανάστες .....και κάθε καρυδιάς καρύδι, επιτρέπει ακόμα να συμβαίνουν έκτροπα, καταστροφές λεωφορείων και τρόλεϊ, αλλά και επιθέσεις σε κατοίκους της.

Είναι αδιανόητο να μην μπορούν οι αστυνομικές αρχές, αφού τους λύσουν τα χέρια, οι δικαστικές αρχές και επιτρέψουν μεγάλο αριθμό συλλήψεων και είσοδο σε ύποπτα στέκια, να σταματήσουν το φαινόμενο. Ας δοθεί εντολή, με έναν γενικό σχεδιασμό, να γενικευθεί ένα μαζικό ξεκαθάρισμα των τραμπούκων ηλιθίων, που καταδυναστεύουν την ζωή της πόλης και των κατοίκων της.

Εκτός εάν επιθυμει η κυβέρνηση, να διαμορφωθεί ένα μαζικό κίνημα πολιτών, που να ζητά αποζημιώσεις, προσφεύγοντας στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και να γενικευθεί η ιστορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου