Σάββατο, Ιουνίου 11, 2016

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΤΙ -Η ΕΛΠΙΔΑ;- ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ... Ή ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ..ΕΛΠΙΔΑ.

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, απέναντι στην κυβερνητική πολιτική της όποιας κυβέρνησης, είναι δικαίωμα και καθήκον των πολιτών.
Η δημοκρατία επιβάλλει την διαμαρτυρία.
Η αδιαφορία είναι ο χειρότερος εχθρός της.
Δικαίως λοιπόν και πολύ φυσικά και φυσιολογικά και προς θεού, όχι στα όρια της Συνταγματικότητας, βλακεία που υποστήριξε ο κος Φίλης, θα διαμαρτυρηθούν οι πολίτες, κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Μέχρις εδώ όλα καλά...
Οι προβληματισμοί ξεκινούν στο μετά από εδώ...
Όταν τα συνεργεία του δήμου της Αθήνας, θα μαζεύουν τα πλαστικά σημαιάκια, τα μπουκαλάκια, τα χαρτιά, τα αποτσίγαρα, τις...νάιλον σημαίες και τα συνθήματα.
Μετά;
Αυτός ο λαός διαμαρτύρεται, κατά των μέτρων λιτότητας.
Πιστεύει ότι θα μπορούσαν να μην ληφθούν;
Όχι λένε οι μετρήσεις της κοινής γνώμης, το τελευταίο δίμηνο.
Κατά μέσο όρο 60% πιστεύουν, ότι δεν θα μπορούσαν να μην ληφθούν.
Μάλιστα
Αυτός ο λαός έχει βρει εναλλακτική λύση;
Όχι λένε οι δημοσκόποι. Το ποσοστό του γραφικού Κυριάκου, ανέβηκε κατά 0,8%, το τελευταίο τρίμηνο, μέσα στο οποίο ήλθαν τα πάνω κάτω και αποφασίσθηκαν τα σκληρότερα μέτρα, των τελευταίων σαράντα ετών.
Δηλαδή μειώνεται κατά 6,5% με 7,1% (μέσος όρος δημοσκοπήσεων)το ποσοστό του Σύριζα και δεν αυξάνεται το ποσοστό της Νέας Δημοκρατιας.
Όχι μόνον δεν αυξάνεται, αλλά έχει μειωθεί στατιστικά -αυτά μας μεταφέρουν, αυτά χρησιμοποιούμε- κατά 7% από την εποχή που ήταν αρχηγός ο..Μεϊμαράκης.
Ποια είναι λοιπόν η εναλλακτική λύση, όταν το ποσοστό των αναποφάσιστων, ανεβαίνει συνεχώς και ...μπετόν αρμέ, δεν λέει να πάει στον Κυριάκο.
Διαμαρτυρόμαστε κι εμείς λοιπόν.
Επαχθή τα μέτρα, γονατίζουν τον λαό.
Από την μια δεν πιστεύουμε ότι κάποια άλλη κυβέρνηση θα έκανε κάτι διαφορετικό, από την άλλη, φεύγουμε απ' αυτούς που ψηφίσαμε, αλλά δεν πάμε στην Νέα Δημοκρατία, γιατί δεν εμπιστευόμαστε τον Κυριάκο.
Διαμαρτυρόμαστε λοιπόν και δικαίως.
Αλλά ελπίδα πουθενά.
Εάν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε δικαίως θεωρούν στην κυβέρνηση, ότι η Νέα Δημοκρατία υποκίνησε την συγκέντρωση, μαζί με τα φερέφωνα περίπτερα του Ποταμιού, των Πασόκων χωρίς πατρίδα και κόμμα, όλων αυτών που ετοιμάζονται να έλθουν στην Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου και να...φύγουν οι νεοδημοκράτες.
Όχι;


Αργούν οι εκλογές. Η αντιπολίτευση χωρίς καμμία συγκεκριμένη πρόταση, διαμαρτύρεται.
Δικαίως, μαζί τους και εμείς. Αλλά στον Κυριάκο δεν πάμε. Η συγκέντρωση όσο μεγάλη και να είναι, στέλνει μηνύματα, αλλά προς πολλούς αποδέκτες. Είναι σαν τις δημοσκοπήσεις. Πέφτει ο Σύριζα, αλλά...Κυριάκο.. χρειάζεσαι πολύ δουλειά ακόμα.. Ή να σε αλλάξουν...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου