Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

Κυρίως όμως το ...έλλειμμα, το τεράστιο έλλειμμα που έχει ο Κυριάκος, απέναντι στο εθνικό στίγμα του πρώην πρωθυπουργου Κ. Καραμανλή.
Η πορεία του πρώην πρωθυπουργου, στα εθνικά θέματα, είναι σημείο αναφοράς σήμερα και από εχθρούς και αντίπαλους, όχι μόνον από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.
Η εθνική στρατηγική, που χάραξε ο Κ. Καραμανλής έδωσε ένα στίγμα υπερήφανης στάσης, ακόμα και όταν οι υπερδυνάμεις, άλλα ....
πρέσβευαν και απειλούσαν.

Ο Κ. Καραμανλής δεν φοβήθηκε, άσκησε βέτο για τα Σκόπια, όταν όλοι τον πίεζαν για το αντίθετο, στάθηκε υπερήφανος απέναντι στις απειλές και προειδοποιήσεις Αμερικάνων και Ευρωπαίων, όσον αφορά την υπογραφή του αγωγού με τους Ρώσους, δεν υποχώρησε σπιθαμή στο θέμα των απειλών στο Αιγαίο και στην Θράκη των Τούρκων, δεν άλλαξε εθνική ρότα στο ζήτημα του Κυπριακού.
Έδωσε δείγματα εθνικής γραφής, που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον.


Όλα αυτά, αποτελούν πρόβλημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο, να τηρήσει την ίδια πολιτική, αφού οι δεσμεύσεις του απέναντι σε όλους αυτούς που τον στήριξαν και τον στηρίζουν, δεν του το επιτρέπουν.
Η κλιμάκωση στα εθνικά θέματα -προκλήσεις με Τσάμηδες, απειλές και συνεχείς παραβιάσεις από την Τουρκία, απειλές για την Θράκη -προετοιμάζουν τον Κυριάκο για το χειρότερο.
Μία λάθος στάση στα θέματα αυτά και τον άδειασαν οι ψηφοφόροι, που τον στηρίζουν ακόμα.
Γι' αυτό και ζήτησε τελευταία να χαραχθεί μια γραμμή εθνικής στρατηγικής, απέναντι στα μείζονα εθνικά θέματα...Θα την πατήσει πάλι, να είστε σίγουροι.. Δυστυχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου