Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΛΛΑ..ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Πολύ σωστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προχωρά στην δράση "Κανένας στο περιθώριο", προκειμένου να αναγνωρίσει την προσφορά και να βοηθήσει έμπρακτα τις κοινωνικές δομές. Η συνεργασία με την εκκλησία, τα φιλανθρωπικά σωματεία κλπ είναι απαραίτητη στις δύσκολες ημέρες μας και πολύ σωστά πράττει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Και η κοινωνία το χρειάζεται και η Νέα Δημοκρατία για να ενισχύσει το κοινωνικό της πρόσωπο, βασικό πυλώνα ....
της ιδεολογίας της, του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού.
Όμως Κυριάκο, καλό θα ήταν το κύριο σύνθημα της δράσης αυτής, το "κανένας στο περιθώριο" να αντιπροσωπεύσει κάποια στιγμή και τα τεκταινόμενα ή μη...τεκταινόμενα του κόμματος, της παράταξης.


Αποκλεισμοί απαράδεκτοι ιδεολογικά, πολιτικά και κυρίως ανθρώπινα, συμβαίνουν αυτήν την στιγμή στην Νέα Δημοκρατία. Το κανένας στο περιθώριο, πρέπει να αντιπροσωπεύσει και τον βασικό στόχο της ιδεολογίας της παράταξης. Αν όλοι οι καλοί χωράνε και αναφερόμαστε σε ακραία στοιχεία, που πήραν και οφίτσια, τότε... χωρούν και οι νοικοκυραίοι, που αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία του λαού. Αυτοί που γυρνούν την πλάτη σήμερα στον Κυριάκο, γιατί δεν πιστεύουν σε αυτό που εκπροσωπεί. Κανένας λοιπόν στο περιθώριο Κυριάκο Μητσοτάκη και στην παράταξη. Άντε να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου