Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ;

Στην περιβόητη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου -στην συνέντευξη που αγνοούσε ο Κούλης εντελώς την ρήση του Αντωνάκη, ότι θα ήταν καλό να είχαμε δέκα Παπασταύρου- ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ξεκάθαρα, ότι δεν θα έλθουν στελέχη άλλων κομμάτων στην Νέα Δημοκρατία.
Ξέχωρα από το γεγονός ....-λυπούμεθα δεν δείχνει επιθετική διάθεση, αποτελεί πραγματικότητα- ότι και ο ίδιος ο Κυριάκος ...είναι ξένο σώμα στην Νέα Δημοκρατία, εμείς δεν πιστεύουμε τον Κυριάκο.

Πρώτον, γιατί οι ...υποχρεώσεις του,  έχουν σχέση με την στήριξη των διαπλεκόμενων κι όταν λες ΟΧΙ μπλέκεις με τις πιέσεις και λες στο τέλος ΝΑΙ. 
Δεύτερον, διότι οι μέχρι σήμερα προτιμήσεις του, μια ο κος Πρετεντέρης, την άλλη ο κος Μπογδάνος δείχνουν ότι ο Κυριάκος δεν έχει οριοθετήσει το τι θέλει, τι μπορεί και τι δεν θέλει. Ο,τι πιάσει...Θέλει κάποιος μεγαλοσχήμονας τον ...Μπογδάνο; Ο Κυριάκος θα πει ναι, χωρίς να σκεφθεί τι έχει πει ο γραφικός τυπάκος για τον Καραμανλή, για την Νέα Δημοκρατία, χωρίς να σκεφθεί τίποτα. Όταν λοιπόν το πρώτο γεύμα, που κάθεται και χαμογελά ευτυχής, είναι με το συγκρότημα και τον Ψυχάρη, όταν το δεύτερο είναι με τον Πρετεντέρη, όταν ο Μπογδάνος γίνεται συντονιστής σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κ. Καραμανλή, πως να έχεις εμπιστοσύνη στον πρόεδρο;
Εσύ πρόεδρε, εάν όλα αυτά τα έκανε ένας άλλος, θα είχες εμπιστοσύνη; (είναι ικανός να πει ΝΑΙ)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου