Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΧΘΡΟ...

Ο έρμος ο Αλμούνια...Ούτε γνώριζε ο αφελής, ότι θα παίξει κι αυτός το παιγνίδι του "λύκος στα πρόβατα". Ξαφνικά όλοι ,ανακάλυψαν τον Κ. Καραμανλή. Να τα τα πρωτοσέλιδα, να οι αναλύσεις, να σου ξεπρόβαλε ο γραφικός Παπανδρέου με το..παπάκι του, να σου και ο Σημιτάκος, να σου και τα άρθρα, ξεθάψαμε και διάφορες μακακίες που γελάνε ....τα μικρά παιδιά και να ο OXΤΡΟΣ..
Λύκος στα πρόβατα φωνάζει ο Κυριάκος και είναι έτοιμος, όπως λένε οι κακές γλώσσες, έστω και με έμμεσο τρόπο να κατηγορήσει τους Καραμανλικούς, για την κατάντια του κόμματος.


Ελα όμως που ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε ασχολείται. Απλώς ως ελεύθεροι σκοπευτές, εκείνοι που σέβονται την ιστορία και την ιδεολογία του κόμματος -μια φορά ρε Κούλη, δεν θα μας πεις πια είναι η επίσημη ιδεολογία του κόμματος, για να στηρίξουμε και ουσιαστικά τον αντιπολιτευτικό λόγο;-πυροβολούν δεξιά κι αριστερά, μήπως και ξυπνήσουν τα καρακόλια του Μητσοτάκη. Μπα..Τίποτε... Άλλα λόγια, να αγαπιόμαστε. Έχει φθάσει στο σημείο ο Κυριάκος, να ασχολείται όπως μαθαίνουμε περισσότερο, για το τι κάνουν καθημερινά οι Καραμανλικοί, παρά η κυβέρνηση και ο Τσίπρας. Εμμονικός, εντελώς φανατικός, με ιδέες και οράματα παιδαριώδη, δημιουργεί εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν... Εν τω μεταξύ ο Αλέξης προελαύνει γελώντας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου