Κυριακή, Ιουνίου 12, 2016

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Είναι τόσα τα λάθη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πολιτικό τομέα και κατ' επέκταση, στον επικοινωνιακό, που αναρωτιέται κανείς εάν... εκ φύσεως είναι αυτοκαταστροφικός.
Τοποθετεί έναν κατηγορούμενο για παιδεραστία στον πολιτικό σχεδιασμό, όλα δείχνουν ότι οι κατηγορίες ευσταθούν, η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται σε αυτούς που τον κατηγορούν και στην συνέχεια ..τον βάζει να υποβάλει μηνύσεις. Τι μήνυμα -αφήστε το πολιτικό, γιατί τέτοια μηνύματα δεν υπάρχουν- δίνει στους πολίτες;
Τοποθετεί τον Άδωνι Γεωργιάδη, έναν ακροδεξιό γραφικό τυπάκο, αντιπρόεδρο ....
της κυβέρνησης και στην συνέχεια θέλει να κάνει ανοίγματα στους...πασόκους, τους σημιτικούς, τους Παπανδρεϊκούς.
Η προφανής πολιτική και επικοινωνιακή αντίφαση, συνοδεύεται από δεύτερη, αφού για να ισορροπήσει τα πράγματα, ο Κυριάκος βάζει τον χαμηλών τόνων, ανύπαρκτο Χατζηδάκη, δεύτερο αντιπρόεδρο.Τον είδε κανείς; Έχει ακούσει κανείς γι' αυτόν;
Έπειτα βάζει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατιας, με υπονοούμενα δευτέρας δημοτικού -αφού το κάνεις, κάντο καλά- αντί να οικειοποιηθεί το γεγονός, ότι ο Σύριζα δεν βρήκε έναν ικανό άνθρωπο να βάλει, για να εξαλείψει και την σημειολογική κίνηση που έκανε ο Σύριζα. Αντ' αυτού, τον έβαλε απέναντι και σε κάθε ευκαιρία με τα τσιράκια του Κυριάκου, τον στοχοποιεί..
Αποχωρεί από την Βουλή, γκάφα τεραστίων διαστάσεων κι αντί να δηλώσει ξεκάθαρα, κάναμε λάθος υπολογισμούς, διχάζει τους βουλευτές που άλλα λένε ο ένας κι άλλα ο άλλος και αφήνει ξεκάθαρα να διαφανεί, ότι υπήρξε σκοπιμότητα σε σχέση με τις offshore.
Aφήνει ο Κυριάκος τον αντίπαλό του, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις εσωκομματικές εκλογές, να αυτοαπομονώνεται και δεν κάνει μια κίνηση, να τον φέρει κοντά του, να ζητήσει συνεργασία και στήριξη. Απομακρύνει δηλαδή ένα μεγάλο μέρος αυτόν που τον ψήφισαν. Και σιγά την διαφορά που είχαν...
Τα βάζει με την ΟΝΝΕΔ και μοιράζει εν είδει προκηρύξεων, ότι του κατέβει, σχετικά με την δραστηριότητά της, βάζοντας ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας απέναντι του.
Ρίχνει το σύνθημα , για πρόωρες εκλογές, δεν του βγαίνει, μένει μετέωρο το νεοδημοκρατικό ακροατήριο και τώρα επιχειρεί μέσω συγκεντρώσεων, να εγκλωβίσει πάλι τους νεοδημοκράτες για να απογοητευθούν ...περισσοτερο, αφού πεντακόσιες χιλιάδες να κατέβουν...τίποτα δεν θα γίνει.
Αποπροσανατολίζει ο Σύριζα με το πυροτέχνημα περί Συντάγματος και ο Κούλης...τσιμπάει..
Αντί να πει, αυτές είναι οι προτάσεις μας, πράγματι το Σύνταγμα καποια στιγμή θέλει αλλαγές, γιατί είναι παρωχημένο σε ορισμένα σημεία του, δίνει ένα ξεκάθαρο όχι και τελειώνει, αφήνοντας τον Σύριζα να παίζει τον εκσυγχρονιστή αριστερό και την Νέα Δημοκρατία, μια γρια μπαμπόγρια να λέει κουνώντας την μασέλα της, "δεν θέλω "δεν θέλω"...


Ακόμα και το "αντιπολιτευτικό χιούμορ"της Νέας Δημοκρατιας, είναι αποτυχημένο και αντιφατικό. Τι το ήθελε ο Κυριάκος το ..ανεπίσημο σχόλιο για το ευρωποδόσφαιρο, θυμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία το είχε κερδίσει; Να μας θυμίσει τον Κώστα Καραμανλή, που ο Κυριάκος δεν υπερασπίσθηκε, ούτε μια φορά το έργο του και οι κολλεγιές του είναι πάντα με αντίπαλους του πρώην πρωθυπουργου; Άντε με το καλό και την Γιουροβ'ιζιον...Κύριε των δυνάμεων μπορεί να είναι τόσο...άστοχος;(τι επιβάλλει καμμιά φορά η δημοσιογραφική...ευγένεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου