Σάββατο, Ιουνίου 18, 2016

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ...

Σαφώς και δίνει στον πρωθυπουργό, χρόνο ανοχής, το γεγονός κυρίως ότι δεν υφίσταται σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση. Ωστόσο αυτό, δεν αποτελεί δικαιολογία. Αντιθέτως του λύνει τα χέρια για να λαμβάνει αποφάσεις, όπως η αποπομπή του "κατσαπλιά" Πολάκη.
Η "αξιολόγηση"ενός πολιτικού στελέχους, δεν γίνεται με το εάν λέει αλήθειες -καμμία φορά- αλλά του ...
πως τις λέει.
Το προφίλ του Πολάκη, ταιριάζει σε τριτοκοσμικά κράτη, που κατά λάθος κάποιος είδε καρέκλα και ανέβηκε. Ούτε αποτελεί στοιχείο...ενισχυτικό της παραμονής του, το γεγονός ότι ξεσκίζονται στις ανακοινώσεις εναντίον του τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ούτε το σοβαρότατο γεγονός ότι ξεσηκώνει τις Δικαστικές Αρχές της χώρας.
Το στοιχείο της "περιθωριοποιημένης τσαμπουκαλίδικης πολιτικής", το άνευ αισθητικής προφίλ τον κατατάσσει στους πλέον γραφικούς τύπους, που θα γεμίσουν τα θέατρα των επιθεωρήσεων το καλοκαίρι.
Ας μην τον διώξεις τώρα, Αλέξη Τσίπρα. Διώξτον όμως σε σύντομο χρόνο. Ο Πολάκης και μικροκομματικά να το δει ο πρωθυπουργός δεν τον βολεύει...Εκεί που η αξιωματική αντιπολίτευση είναι διαλυμένη, την ..συσπειρώνει με τις συνεχείς παπάρες, ενός φανατικού που θα μπορούσε να είναι και...μουσουλμάνος.


Ξέχωρα από το καλαμπουράκι, ο Πολάκης πρέπει να φύγει. Έτσι θα δώσει και το στίγμα του ο Αλεξης Τσίπρας σε ορισμένους.. επίσης γραφικούς, να κρατάνε περισσότερο κλειστό το στόμα τους και να ασκήσουν πολιτική, εντός των πλαισίων του πολιτικού πολιτισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου