Σάββατο, Ιουνίου 18, 2016

ΤΑ ΜΜΕ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δίνοντας μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα απ' αυτήν που υφίσταται, αναλύοντας δημοσκοπήσεις όπως θελουν αυτά, προβάλλοντας μετρήσεις της κοινής γνώμης, όπως εκείνα νομίζουν, τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, διαστρεβλώνουν κατά πλειοψηφία την πραγματικότητα, στην ουσία, κατευθύνοντας το πολιτικό παιγνίδι, εκεί που νομίζουν αυτά ότι επιβάλλεται.
Το Δημοψήφισμα, οι δυο εκλογικές αναμετρήσεις, είναι τρία τρανά παραδείγματα της γελοιότητας που μαστίζει τα ΜΜΕ στην χώρα μας. Την πάτησαν επανειλημμένως και εκείνοι, που την πάτησαν, εγιναν περισσότερο φανατικοί εναντίον εκείνων που ...κέρδισαν τις εντυπώσεις..
Ο κόσμος, δείχνει μια μεταστροφή από τον Σύριζα...που;
Για την μη θετική μεταστροφή του κόσμου, ευθύνονται κατά μεγάλο μέρος τα ΜΜΕ, γιατί δεν αναζήτησαν άλλη λύση, πλην του γραφικού Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο εξακολουθούν ως...αντίπαλο του Αλέξη Τσίπρα, να στηρίζουν.
Η στάση τους αυτή στερεί από τους αναποφάσιστους την θετική ψήφο.
Διότι οι πολίτες έχουν νου και γνώση.
Διαβλέπουν το στημένο παιγνίδι και νιώθουν ακόμη μεγαλύτερη αποστροφή, μπροστά στον Κούλη που θέλει να τους επιβάλλει το σύστημα.
Η κατάσταση τείνει να γίνει τραγελαφική, με τελευταίο παράδειγμα την παντελώς αποτυχημένη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Με τίτλους, χιλιάδες κόσμου στο Σύνταγμα, ιστολόγια, εφημερίδες και τηλεόραση, επιχείρησαν να περάσουν το σύνθημα. Όμως δεν πέρασε.
Η αντίληψη, που έχει ο κόσμος για την πραγματικότητα, απέχει πολύ από την εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ.

Οι προσλαμβάνουσες του κόσμου, του λαού απέχουν πολύ από τις αντίστοιχες εικονικές των ΜΜΕ. Γι' αυτό και οι κυκλοφορίες πέφτουν, γι' αυτό και συγκροτήματα απαξιώνονται, γι' αυτό και ιστολόγια γίνονται γραφικά... Ο λαός μιλάει στο τέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου