Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Αλαλούμ. Επειδή λέει οι μηχανικοί είχαν απεργία, καθυστέρησε -όλα καθυστερούν πλέον σε αυτό το κόμμα- η μετεγκατάσταση των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, από την Συγγρού στην Πειραιώς. Τον Αύγουστο λοιπόν, που'ναι  παχιές οι μύγες, θα εγκατασταθεί η Νέα Δημοκρατία, στα νέα της γραφεία κι αν το δείτε κι αυτό να μας γράψετε.

Επειδή όμως ο Κούλης, πολυδιαφημίζει το ότι θα πληρώσει ....
δέκα φορές χαμηλότερο ενοίκιο, από το ενοίκιο της Συγγρού (πρώτον, τα έχει πληρώσει τα ενοίκια στην Συγγρού η Νέα Δημοκρατία; Και δεύτερον, εκείνος ο Αντωνάκης πλήρωνε ο αθεόφοβος δέκα φορές περισσότερο, από ένα λογικό ενοίκιο και μάλιστα στην...Συγγρού;) ας μας δώσουν και καποια πληροφορία, πόσο θα πληρώσουν για την ανακαίνιση και την τακτοποίηση των γραφείων στην Πειραιώς.
Όπως πληροφορούμεθα, το κτίριο της Πειραιώς είναι ένα γιαπί σχεδόν κατεστραμμένο, με αμφιβόλου ποιότητας κεντρική θέρμανση και κατανομή γραφείων. Πόσα θα πληρώσει η Νέα Δημοκρατία για την μετεγκατάσταση. Ή μάλλον για να ακριβολογούμε: Πότε θα αποσβέσει τις δαπάνες, που θα γίνουν για την μετεγκατάσταση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου