Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ;

Μας έλεγαν για θέματα, που δεν πιστεύαμε στ' αυτιά μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τον συνομιλητή μας, έχει αποφασίσει ορισμένες βασικές αλλαγές προσώπων, σε καίρια πόστα, αλλά αντιδρούν, όχι μόνον εκείνοι που θα θιγούν, ορισμένοι εκ των οποίων για να τους χρυσωθεί το χάπι, θα πάνε σε άλλης μικρότερης σημασίας θέσεις, αλλά και ένας κύκλος φίλων, συνεργατών και βουλευτών, που ανήκουν σε διαφορετικές τάσεις.
Δεν μπορούμε να πιστέψουμε, ότι ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατιας, ενώ βλέπει ότι δεν τραβάει το κάρο, δεν μπορεί να επισπεύσει ....
ορισμένες αλλαγές, που κατά την άποψή του, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.
Το γεγονός, ότι η Νέα Δημοκρατία, αποτελείται πλέον από μια πανσπερμία τάσεων, που η μια υπονομεύει την άλλη -στη μοναδική περίπτωση που ..συμμάχησαν ήταν όταν θέλησαν όλοι, να αναδείξουν αρχηγό το Κυριάκο -δεν σημαίνει ότι θα παραμένει η Νέα Δημοκρατία, έρμαιο των ορέξεών τους.
Θεωρούμε δηλαδή, ότι η σημερινή δυναμική του Αντώνη Σαμαρά, είναι εντελώς μηδαμινή, όχι μόνον για να υπονομεύσει, αλλά ούτε καν για να επιβάλει "χαμηλόβαθμους αξιωματούχους". 
Εάν ο ίδιος πιστεύει, ότι δεν είναι έτσι, το δικαίωμα προφανέστατα, του το έχει δώσει ή ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος ή κάποιοι από τους κοντινούς του....βαστάζους.
Επίσης θεωρούμε ακραίο φαινόμενο να μην θέλει να θίξει...τον Άδωνι, γιατί θα πρέπει να τον βγάλει από αντιπρόεδρο.


Και στις δυο αυτές περιπτώσεις, εάν ευσταθούν τα όσα υποστηρίζει ο συνομιλητής μας, τότε πρόκειται για "Κυριάκο-δέσμιο", εκείνων που τον ανέδειξαν. Και που είναι σίγουρο ότι κάποτε θα φάνε και τον ίδιο...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου