Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016

Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ. ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Έχουν αρχίσει τις γνωστές σαχλαμαρίτσες ορισμένοι, υποκινούμενοι κυρίως από τους σκελετούς στην ντουλάπα - Γιωργάκης, Σημιτάκος- και λοιπούς συγγενείς.
Η νέα ανακάλυψη, είναι ο κεντρώος χώρος τον οποίο δήθεν, θα έλθουν ως σωτήρες, αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα να τον καταλάβουν, δι'   εφόδου.
Είναι ξεκάθαρο και μόνον ηλίθιοι ....
δεν το αντιλαμβάνονται, ότι ο κεντρώος χώρος, είναι εκείνος που επιθυμούν τα δυο κόμματα εξουσίας (;) να καταλάβουν.Ο μεν Σύριζα με την περίφημη κεντροαριστερά και τα διάφορα μικρά κομματίδια και η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, με μια αντιφατική πολιτική, τοποθετώντας στην θέση του αντιπρόεδρου... έναν ακροδεξιό κάνοντας ανοίγματα σε όσους είναι στα αζήτητα, από τα περίπτερα- κόμματα.
Είναι επίσης ξεκάθαρο, ότι τα ανοίγματα στο κέντρο και από τα δυο κόμματα, από διαφορετικές αφετηρίες, κεντροαριστερά και κεντροδεξιά θα συνεχισθούν και με αφορμή την "ύπουλη" πρόταση για αναθεώρηση και εκλογικό νόμο.
Ωστόσο όλα αυτά, είναι σχηματικά...Είναι κεντροαριστερός ο Αλέξης Τσίπρας και τα μέτρα που έχει περάσει; Είναι κεντροδεξιά -ούτε ξέρει τι είναι-ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δεν έχει ακόμα αποσαφηνίσει, ποια ιδεολογία πρεσβεύει;


Σε αυτό το σημείο, υπενθυμίζουμε ότι ήταν βάσιμη ουσιαστική και τελικά υπερβατική η ορολογία περί μεσαίου χώρου επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή. Γιατί ο μεσαίος χώρος εκπροσωπεί την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, των νοικοκυραίων, που επιθυμεί πρόοδο μέσα από την ιδεολογία του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, με πατριωτικό στίγμα. Έτσι με αυτήν την υπέρβαση, ολοκληρωνόταν ο κύκλος των ...χαμένων ιδεολογιών, που ξεκίνησε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, όταν ίδρυσε την Νέα Δημοκρατία. Αλλά κι αυτός ο κύκλος δεν ολοκληρώθηκε...Ποτέ δεν είναι αργά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου