Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ....ΜΙΛΤΟ...

Είμαστε από τους τελευταίους που θα λέγαμε όχι...στο ισχυρό φύλο και στην επιβεβλημένη παρουσία του. Δηλαδή στις γυναίκες.
Το θέμα όμως είναι το πως το κάνεις...Το πως, έχει σχέση με την παιδεία και τον χαρακτήρα σου. Καμιά φορά το μήλο ...πέφτει κάτω από την μηλιά.. Ωστόσο άλλες φορές, πρυτανεύει η σύνεση, η σεμνότητα... και η ταπεινότητα.

Κάνε ότι κάνεις ρε Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αλλά έχεις και ένα ονοματάκι. Είσαι και πολιτικός. Καλή είναι η Μύκονος, δεν είμαστε λαϊκιστές, να σου πούμε να πας Αγκίστρι, αλλά βρε παιδάκι μου η άλλη πλευρά -οι σκληροί λαϊκιστές- λένε ότι ο κόσμος πεινάει. Παραμύθια...
Ότι ψάχνει στην Λούτσα, ξαπλώστρα τσάμπα, γιατί δεν μπορεί να πληρώνει για τα τρία κουτσούβελα. Παίρνει και ένα ταπεράκι από το σπίτι, τα μπουκώνει τα άθλια, δεν παύουν να πεινάνε..

Γι' αυτό σου λέω Μίλτο, καλές οι πανάκριβες ξαπλώστρες στην Μύκονο...οι αστακομακαρονάδες,τα ωραία γυναικεία κορμιά, το πιάσιμο του πισινού τους, καμιά φορά μπορεί να γίνει και πρωτοσέλιδο... Θυμάσαι; Και ξαφνικά-όλα ξαφνικά το πιάνουν αυτό το παιδί τον Κούλη- ξυπνάει πρωθυπουργός ,ο Κυριάκος -οϊμέ τι συμφορά- και σε κάνει υπουργό. Ιδέα; Να στείλεις μια φωτογραφία σου, στο βιογραφικό, με το χέρι στον πισινό, πως την έλεγαν την ξεχάσαμε, τα φιλιά και τις αγκαλιές στις παραλίες της Ψαρούς και τα ξαπλωμένα γυναικεία κορμιά στις πανάκριβες ξαπλώστρες.

Πες και στον Κούλη, να το βάλει και στο πρόγραμμα για την... ναυτιλία της Νέας Δημοκρατίας.
Α ρε Καραμανλής που σας χρειάζεται. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ τζιτζιφιόγκοι ε τζιτζιφιόγκοι.
Πεινάει, πονάει, αγωνιά ο κόσμος... Λίγο τσίπα κύριοι του Ριζοσπαστικού Φιλελευθεριμού με κοινωνικό πρόσωπο... Όχι πισινό...Πρόσωπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου