Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016

ΕΡΜΕ ΛΑΕ, ΜΙΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ. ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ... ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΕΥΡΗ ΣΥΝΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ...ΜΗΝΥΜΑ

Εκείνοι που μαζεύτηκαν στην συγκέντρωση, που οργάνωσαν ορισμένοι γραφικοί -εάν τους έβλεπες στην τηλεόραση,τους οργανωτές, θα ντρεπόσουν να πας στην συγκέντρωση-προφανέστατα, είναι οι ίδιοι που είχαν το τρομακτικό ένστικτο και κατέβαιναν στους δρόμους για το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, νομίζοντας ότι η χώρα ...θα βγει από το Ευρώ.

Η συνέχεια δεν εκδικήθηκε μόνον αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ και υπερηφάνως το διαδήλωσαν, αλλά κι εκείνους που νόμιζαν ότι φεύγουμε... όπου νάναι, θα' ρθει η δραχμή και έγιναν τα αντίθετα από μια αριστερή κυβέρνηση, με...δεξιά καταγωγή.

Επίσης πρέπει να είναι οι ίδιοι που κατέβηκαν στους δρόμους, για να βγει η Νέα Δημοκρατία και δυο φορές τους βγήκε Σύριζα. Η μοναδική επιτυχία των εκλογών, είναι ότι έφυγε ο... Αντωνάκης από την Νέα Δημοκρατία.

Κατέβηκαν λοιπόν μερικές χιλιάδες κόσμου-ούτε μεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση, μεγαλειώδη την βρήκαν μόνον δυο τρία έρμα ιστολόγια, που θέλουν σώνει και καλά να πέσει η κυβέρνηση -ούτε είχε νεύρο. Γέλιο είχε.

Και φυσικά ένα συνθηματολογικό "παραιτηθείτε" απαιτείται να έχει και αντίλογο. Ποιος έχει την εναλλακτική λύση, την είδατε πουθενά, για να τους στείλουμε στον αγύριστο; Άνευ οράματος και λύσεως. μόνον ο Άδωνις και θυμωμένοι θα κατεβαίνουν στους δρόμους.

Ακόμα και το Μέγκα, παραδέχθηκε μέσω ρεπόρτερ του, ότι στην συγκέντρωση... ήταν ηλικιωμένοι...Η συγκέντρωση, όπως πολύ επιτυχημένα παρατήρησαν τα Παραπολιτικά, διαλύθηκε πριν αρχίσει... γιατί  είχε στάση εργασίας το μετρό.. Τέτοια επαναστατικότητα.

Όσον αφορά το πολιτικό τώρα στίγμα, δεν υπήρξε ηχηρό μήνυμα και ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του μπορεί να είναι ευχαριστημένοι, άσχετα τι θα πει αφελώς πάλι η Νέα Δημοκρατία. που εκπροσωπήθηκε...πρώτη φάτσα με τον γραφικό Άδωνι.

Ο Μητσοτάκης. για άλλη μια φορά εκτέθηκε. Είχε επενδύσει, ο έρμος, στους μπαχαλάκηδες και απειλούσε θεούς και δαίμονες, καθιστώντας τον πρωθυπουργό υπεύθυνο εάν γινόντουσαν ταραχές στην συγκέντρωση. Δεν έγιναν.

Προφανώς ο Τσίπρας, είδε την συγκέντρωση, κατάλαβε τον ...παλμό και είπε στους μπαχαλάκηδες να καθίσουν ...ήσυχα...(γέλιο, πολύ γέλιο)

Τελικά θα ήταν καλύτερα η Νέα Δημοκρατία, να οικειοποιηθεί την συγκέντρωση...Παρότι μικρή ....θα ήταν η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να διοργανώσει ο Κούλης...


Α ξεχάσαμε τον διαδηλωτή που εμπόδισαν κάποιοι να κάψει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προφανέστατα νόμιζε ότι ήταν σε άλλη συγκέντρωση, αλλά τουλάχιστον αυτός...είχε καταλάβει ποιοι κάνουν κουμάντο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου