Τρίτη, Ιουνίου 14, 2016

ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ..ΜΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ..

Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Δυστυχώς.
Ούτε η κυβέρνηση θα πέσει, εάν μαζευτεί κόσμος στο Σύνταγμα, ούτε θα κερδίσουν τίποτα όσοι συγκεντρωθούν.
Το μήνυμα θα σταλεί; Θα σταλεί,  είναι σαφές.
Όμως όλο μηνύματα είναι η κυβέρνηση, που στέλνονται και επιστρέφονται στον παραλήπτη. Κανείς δεν είναι εκεί για να τα ...παραλάβει.
Θόρυβος όμως έγινε για το ποιοι οργανώνουν ...την συγκέντρωση.
Υπάρχουν ορισμένα δεδομένα.
Αυτά όμως δεν σημαίνουν και τίποτα τα ουσιαστικό.
Το γεγονός δηλαδή, ότι ο βασικότερος των οργανωτών είναι εγγεγραμμένος στην Νέα Δημοκρατία, ελάχιστα λέει. Γιατί ποιοι θα διαμαρτύρονταν; Η αριστερή πτέρυγα του Σύριζα;
Διαμαρτυρόμενοι λοιπόν θα είναι οι νεοδημοκράτες, οι πασόκοι, οι ελάχιστοι του Ποταμιού, κάποιοι που ξέφυγαν από το ΚΚΕ, ορισμένοι γραφικοί του Λεβέντη, καμμιά δεκαριά βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα μιλήσουν για την αυθόρμητη....εκδήλωση κλπ κλπ.
Ε και; Περισσότερο ξεσήκωσαν τον κόσμο άστοχες δηλώσεις, ως αυτή του Φίλη περί ορίων συνταγματικότητας (που το βρήκε ο Φίλης αυτό, αλλά εδώ που τα λέμε ο Τασούλας γράφει την πρόταση της Νέας Δημοκρατιας για το Σύνταγμα, ο έρμος ο Φίλης μας μάρανε;) παρά η ουσία της συγκεντρώσεως- υποθέσεως.
Κι από την άλλη πλευρά, η ερμηνεία και το ετικετάρισμα της κυβέρνησης, με την κατηγορία ότι η Νέα Δημοκρατία οργανώνει την συγκέντρωση. ανόητη προσέγγιση είναι.
Άστην να την διοργανώνει. Αν έχει τόση δύναμη, ας έβγαινε να έκανε ο Κούλης μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Νέας Δημοκρατιας στο Σύνταγμα. Αδυναμία λοιπόν δείχνει η ...συνδιοργάνωση και η κάλυψη πίσω από την αστειότητα περί αυθορμητισμού.


Όπως και να είναι τα πράγματα, ο λαός πρέπει να διαδηλώνει για να δείχνει την δύναμή του...στις τηλεοράσεις. Άλλωστε είναι μια...εκτόνωση. Ξεχάσαμε όλοι, τι  γινόταν με χορούς και πανηγύρια με το OXI στο Δημοψήφισμα; Εκτονώθηκαν οι άνθρωποι...ψήφισαν τα μνημόνια. Θέλει χαρά και πανηγύρι η βάσανος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου