Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΙΑΣΑΜΕ ΟΡΟΦΗ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Κι όμως ..Επιτέλους, στο επιτελείο του Κούλη το παραδέχθηκαν.  Όλα τα στοιχεία μετρήσεων της κοινής γνώμης, καταδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία, έχει πιάσει το ανώτατο όριο συσπείρωσής της και δεν πάει άλλο. Η ακολουθούμενη αντιπολιτευτική τακτική δεν φαίνεται να προσφέρει τίποτε το θετικό, καθώς ούτε το μεγάλο ποσοστό -κυμαίνεται ανάλογα με την μέτρηση στο 32-34% -των ψηφοφόρων του Σύριζα που είναι απογοητευμένοι, δεν επιστρέφει. Ταυτόχρονα....
η Νέα Δημοκρατία, όπως επισημάνθηκε και στον πρόεδρό της, θα πρέπει να ξεφύγει από την ατζέντα που δημιουργεί καθημερινά σχεδόν η κυβέρνηση, γιατί παρουσιάζεται να σέρνεται στην κυριολεξία, από την..εκλογή Προέδρου και τις ολέθριες οικονομικές επιπτώσεις των μέτρων, για τα οποία δεν έχει αρθρώσει λέξη, με κάποια αντιπρόταση.


Ταυτόχρονα όλες οι ...προτάσεις Μητσοτάκη, σχετικά με την διεύρυνση του κόμματος περισσότερη εσωστρέφεια δημιουργούν, παρά δυναμική. Δεν φαίνεται, προς το παρόν, να βρίσκουν λύση. Κι όσο δεν βρίσκουν τόσο αναλώνονται στην άνευ αποτελέσματος κουραστική αντιπολιτευτική τακτική των πυροτεχνημάτων, της κορώνας και των ύβρεων, εναντίον της κυβέρνησης. Πλήρες αδιέξοδο. Το παιντί δεν μπορεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου