Πέμπτη, Μαΐου 17, 2018

Το «φαρμακερό» σχόλιο του Παππά για την παραίτηση Σακελλαρίου (video)





Η αιχμηρή του ανάρτηση στο Twitter

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς την παραίτηση του Νίκου Σακελλαρίου από τη θέση του Προέδρου του ΣτΕ....

«Αν τον κ. Σακελλαρίου τον ενοχλούσε η παραβίαση του δικαστικού απορρήτου έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τον Οκτώβρη του 2016», έγραψε με νόημα ο κ. Παππάς, επισυνάπτοντας βίντεο από δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το οποίο είχε μεταδώσει διαρροές για το περιεχόμενο της απόφασης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, πριν αυτή κοινοποιηθεί επισήμως.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σακελλαρίου, στην ανακοίνωση της παραίτησής του επικαλέστηκε την πρόσφατη διαρροή πληροφοριών από τη διάσκεψη που αφορούσε στην εκδίκαση της συνταγματικότητας των περικοπών στις συντάξεις με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Το tweet Παππά:

Αν τον κ. Σακελλαρίου τον ενοχλούσε η παραβίαση του δικαστικού απορρήτου έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τον Οκτώβρη του 2016.
0:50
4,505 views




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/to-karfi-toy-pappa-gia-tin-paraitisi-sakellarioy/#ixzz5FhJENkpu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου