Τετάρτη, Απριλίου 11, 2018

Νέα συγκέντρωση της ΛΑΕ κατά των πλειστηριασμών - Ξανά η κλούβα των ΜΑΤ στη στοά





Σε συμβολαιογραφείο επί της οδού Σταδίου 43
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών, σε συμβολαιογραφικό γραφείο που βρίσκεται επί της οδού Σταδίου, στην Αθήνα. ..

Πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού τους και αυτή την Τετάρτη μέλη του «Κινήματος δεν πληρώνω» και της ΛΑΕ συγκεντρώθηκαν, υψώνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα προκειμένου να διαμηνύσουν πως «αντιστέκονται στη λαίλαπα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Σύμφωνα με μέλη του «κινήματος δεν πληρώνω» σήμερα βγαίνει στο... ηλεκτρονικό σφυρί μία πρώτη κατοικία, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 180.000 ευρώ. Μεταξύ άλλων, έχουν προγραμματιστεί και δύο πλειστηριασμοί επαγγελματικής στέγης για χρέος 150.000 ευρώ.

Σε ανακοίνωσή της για τη σημερινή κινητοποίηση η Λαϊκή Ενότητα επισημαίνει πως: «ο αγώνας για την ακύρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται και κλιμακώνεται για να διασωθούν σπίτια και λαϊκές περιουσίες ενάντια στα σχέδια τραπεζών-τοκογλύφων, κυβέρνησης, τρόικας, επίορκων δικαστών και κυκλωμάτων συμβολαιογράφων που πνίγουν την οικονομία και την κοινωνία».

Αυστηρά τα μέτρα της ΕΛΑΣ


Μπορεί τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών να βρίσκονται κάθε Τετάρτη στα συμβολαιογραφικά γραφεία προκειμένου να ματαιώσουν τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς σ αυτά όμως βρίσκονται κάθε εβδομάδα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή τους.

Έτσι και σήμερα, στην οδό Σταδίου βρίσκονται από νωρίς άνδρες της Υπηρεσίας Μέτρων Τάξης ενώ και αυτή τη φορά ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛΑΣ δεν διαφέρει από αυτόν της περασμένης Τετάρτης.

Και σήμερα λοιπόν μία κλούβα της ελληνικής αστυνομίας «έφραξε» την είσοδο του συμβολαιογραφικού γραφείου προκειμένου να εμποδίσει την είσοδο των κινημάτων εντός του κτιρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου