Τρίτη, Απριλίου 17, 2018

Συνάντηση Αλαφούζου-Ταϊλανδού...




...για την πώληση του Παναθηναϊκού...

Τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του κονσόρτσιουμ "Pan Asia" για την αγορά του Παναθηναϊκού, μέσω του...

συνεργάτη του μεγαλοατζέντη Πίνι Ζάχαβι, Πάιρο Πιεγκμπονσάντ!

Χθες μάλιστα υπήρξε και συνάντηση του Ταϋλανδού επιχειρηματία Πιεγκμπονσάντ ο οποίος εκπροσωπεί το ξένο fund, με τον Γιάννη Αλαφούζο όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη "Live Sport".

Το κονσόρτσιουμ έχει καταθέσει μία συγκεκριμένη προσφορά (13 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο, 7,5 εκατ. για το προπονητικό στο Κορωπί, χάρισμα 7 εκατ. από τη δέσμευση του τηλεοπτικού συμβολαίου +20 εκατ. επένδυση για τις ανάγκες τις ομάδες), η οποία ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνο τον μεγαλομέτοχο της "πράσινης" ΠΑΕ, ο οποίος όπως σημείωσε το SDNA από χθες, ζήτησε επιπλέον 13 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα ο "Mr ΣΚΑΪ" εμφανίζεται να τους είπε ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν τον ενδιαφέρει η πρότασή τους και σε εκείνο το σημείο ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Πάιρο Πιεγκμπονσάντ, καθώς ο Ταϋλανδός ήταν από την πλευρά του αρνητικός στην αξίωση του Αλαφούζου.

Η ατάκα του Αλαφούζου για υποβιβασμό

Ο Γιάννης Αλαφούζος ως μέτρο πίεσης προς τους νέους επενδυτές έριξε στο τραπέζι και τον υποβιβασμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ο Πάιρο είπε όχι στα επιπλέον 13 εκατομμύρια ευρώ που του ζήτησε ο Mr ΣΚΑΪ, τότε ο Γιάννης Αλαφούζος ως μέτρο πίεσης είπε στον Ασιάτη επιχειρηματία:

«Ετσι όπως πάνε τα πράγματα, η ομάδα θα υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική. Εγώ μπορώ να πουλήσω τους παίκτες και να πάρω πίσω ένα μέρος των χρημάτων που έχω βάλει, αλλά τι να την κάνετε εσείς μια ομάδα στη Β΄ Εθνική;».

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου