Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2018

Στέλεχος ΝΔ: Αφού έριξε ξύλο σε ποδοσφαιριστές αναγκάστηκε σε παραίτηση (video)




Μήπως και αυτός δεν τις... εννοούσε τις γροθιές;
Κοζάνη: Στέλεχος της ΝΔ έγινε χούλιγκαν – Η στιγμή που γρονθοκοπεί ποδοσφαιριστή – Οι σκηνές βίας [vid]

Ο κακός χαμός σε γήπεδο της Κοζάνης. Πρωταγωνιστής στα θλιβερά επεισόδια ο Θωμάς Παπαγούσιας που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο...




Εκτός Νέας Δημοκρατίας έθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Βοΐου της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Θωμά Παναγούσια.

Ο Γραμματέας της ΝΔ έκανε την εξής δήλωση: «Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Θωμάς Παναγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος».

Ο πρόεδρος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Βοΐου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν χθες, Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη το αγώνα Ακαδημία Βοΐου – Κοζάνη, στη Νεάπολη, που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-2.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ (με το μοβ φούτερ και το μαύρο αμάνικο μπουφάν) φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (στο 01.38) να γρονθοκοπεί ποδοσφαιριστή της Κοζάνης και μάλιστα να μη σταματά, αλλά να συνεχίζει την επίθεση εναντίον του νεαρού παίκτη των φιλοξενούμενων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου