Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2018

#Survivorgr-spoiler: Η μεγάλη ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!





Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε την ομάδα των Μαχητών να επικρατεί για ακόμη μια φορά έναντι των Διασήμων στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να βρεθούν στη δύσκολη θέση να δώσουν τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.....

Μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιάννης Δρυμωνάκος και Νάσος Παπαργυρόπουλος. Από τους τρεις τον μόνο που δεν θα τον... ενοχλούσε ιδιαίτερα να αποχωρήσει είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος ο οποίος τόνισε πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr θα παιχτεί ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο παίκτες. Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιάννη Δρυμωνάκο!

Και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η Κωνσταντίνα θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει μετά από τόσες φορές που έχει βρεθεί υποψήφια, γίνεται η ανατροπή και ο παίκτης που αποχωρεί τελικά είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που συγκέντρωσε με τεράστια διαφορά τις περισσότερες θετικές ψήφους είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που αναδείχθηκε και το μεγάλο φαβορί της ψηφοφορίας!

Και πάμε στο θέμα. Από νωρίς το πρωί σας ενημερώσαμε ότι Σπυροπούλου και Δρυμωνάκος κονταροχτυπήθηκαν στο πόντο όμως ένας τα κατάφερε! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η διαφορά τους είναι μόλις 1.3% στις ψήφους… Ποιος έφυγε…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ που διασταυρώσαμε από δύο ανεξάρτητες πηγές… η Σπυροπούλου πήρε το προβάδισμα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος αποχώρησε από το Survivor… Επομένως ο παίκτης που θα ανακοινώσει σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης ότι επιστρέφει Ελλάδα είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου