Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2018

#Survivorgr spoiler: Αυτοί οι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα (21/03)





Survivor spoiler: Σήμερα Τετάρτη (21/03) είναι μια εξαιρετική μέρα στο ριάλιτι που έχουμε αγαπήσει καθώς δεν θα παρακολουθήσουμε μόνο ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας, αλλά και το ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση....

Διάσημοι και Μαχητές δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού και να αποχωριστούν έναν ακόμα παίκτη τους και αυτό ειδικότερα ισχύει για τους Διάσημους που έχουν ηττηθεί κατά κόρον στα τρία τελευταία αγωνίσματα ομαδικής ασυλίας και έχουν αποχαιρετήσει τρεις συμπαίκτες τους, την Ελένη Χατζίδου, την Ξένια και τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Και βέβαια τα νεύρα μέσα στην ομάδα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Οι Μαχητές παρότι σαρώνουν σε νίκες στο Survivor και μάλιστα τις πιο σημαντικές, αυτό δεν τους έχει κάνει να ξεχαστούν από τα νεύρα και τις κόντρες σε καθημερινό επίπεδο.

Πάμε όμως τώρα σε αυτά που ενδιαφέρουν, δηλαδή ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (21/03) την ασυλία καιποιοι παίκτες θα είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

Όσον αφορά το πρώτο θέμα, οι διαρροές (spoiler) έχουν μιλήσει από νωρίς για το ποιοι κερδίζουν την ασυλία και αυτό μπορείτε να το διαβάσετε κι εδώ.

Όσον αφορά τους παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας xristika.gr οι παίκτες που θα είναι υποψήφιοι σήμερα (21/03) προς αποχώρηση είναι οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -για 4η φορά-,Νάσος Παπαργυρόπουλοςκαι Στέλιος Κρητικός.

Τονίζουμε και πάλι ότι πρόκειται για αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας xristika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου