Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018

Τζένη Μπαλατσινού: Η μετακόμιση στο κέντρο της Αθήνας και η νέα καθημερινότητα [pics]




Η μεγάλη της επιθυμία ήταν να μετακομίσει στο κέντρο. Κάτοικος των βορείων προαστίων για πολλά χρόνια η Τζένη Μπαλατσινού αναγκαζόταν να κάνει μεγάλες αποστάσεις καθημερινά. Η ζωή της όμως πλέον έχει μπει σε άλλη τροχιά και η μετακόμιση που πάντα ήθελε έγινε πραγματικότητα. Η παρουσιάστρια μένει εδώ και λίγες εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας και η καθημερινότητά της έχει αλλάξει...

“Να δουλεύεις, να μετακομίζεις, να έχεις παιδιά και σκυλιά δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου αλλά τα κατάφερα καλά. Μπορεί να το κάνω και δουλειά, να αναλαμβάνω μετακομίσεις και μεταφορές”, είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ίδια επιβεβαιώνοντας την αλλαγή του σπιτιού.





Αυτό που διέψευσε ήταν τα δημοσιεύματα για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο γνωστός πολιτικός διατηρούν σχέση από το καλοκαίρι και φαίνεται πως δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν τον έρωτά τους. Στις φήμες όμως που τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα επιμένουν να μην δίνουν τροφή.

“Αν ξαναπαντρευόμουν θα το συζητούσα με τη μαμά μου, με την κολλητή μου. Είναι πολύ γυναικεία συζήτηση και πολύ βαθιά. Δεν μπορείς να πεις ναι ή όχι έτσι απλά”, είπε στην ίδια συνέντευξη.



Το TLIFE τη συνάντησε πρόσφατα στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης μέρας. Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε casual look και άνετα παπούτσια. Όταν δεν έχει να κάνει κάποια κοσμική εμφάνιση επιλέγει κομψά αλλά άνετα ρούχα και αξεσουάρ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου