Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2018

EΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ...





Διαβάζαμε σχετικό άρθρο για τον ουσιαστικό "εθελοντικό παροπλισμό" του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που έλαβε το 48% στις εσωκομματικές -ο θεός να τις κάνει- εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.
Και πολύ σωστά αναρωτήθηκαν οι γράφοντες, που είναι ο Βαγγέλης;
Μούγκα στην στρούγκα...
Γιατί μόνον ο Βαγγέλης είναι, θα προσθέσουμε εμείς...
Τουλάχιστον είκοσι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζουν...χαμηλόφωνα τις σαχλαμάρες του Κυριάκου και τις πολιτικές αθλιότητες, που συμβαίνουν στην μεγάλη άλλοτε παράταξη.
Κι ομως παραμένουν στο μαντρί ...
Αν είχαν ίχνος αξιοπρέπειας, θα έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί, μπροστά σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, που βιώνουν οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι, τα τελευταία χρόνια.
Το άλλοθί τους; Αστείο...
Σε κάποιον απ' αυτούς, υποβάλαμε τις ενστάσεις μας και μας είπε, ότι παραμένει γιατί ...δεν θα παραδώσει το κόμμα στον Κυριάκο...Σοβαρώς;
Το κόμμα έχει παραδοθεί ήδη στον Κούλη Μησοτάκη και στους αθλίους βαστάζους του, μέρα με την μέρα παραπαίει, όσο κι αν προσπαθεί ο εκδοτικός κόσμος, να τον βαστήξει.
Δεν είναι Ελ Σίντ ο Κούλης ,να διώξει τους Μαυριτανούς, παρότι πολιτικά νεκρός, καβάλα στο άλογο....
Και φυσικά θα επιδιώξει η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα να είναι όλη δική του, για να βαστήξει όσο μπορεί ο έρμος, το κόμμα.
Κι όλοι εσείς που κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, είστε υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια της και για τα όσα επακολουθήσουν.
Και θα σας πετάξει σαν στυμμένες λεμονόκουπες μετά τις εκλογές και θα είστε συνυπεύθυνοι για την εικόνα και την αποτυχία της άλλοτε μεγάλης παράταξης.
Και μην κρύβεστε πίσω από τον πρώην πρωθυπουργό, Κ.Καραμανλή.
Ο ρόλος του είναι να μην εμπλακεί πουθενά και με τίποτα στην όλη φαρσοκωμωδία που παίζεται.
Ο δικός σας ρόλος όμως, ήταν να στηρίξετε μια υγιή Νέα Δημοκρατία και όχι αυτόν τον θίασο.
Γιατί αυτόματα γίνεστε μέλη και κομπάρσοι αυτού του θιάσου...
Είναι κρίμα να υπάρχει μία ευκαιρία να διορθωθούν τα πράγματα στην μεγάλη παράταξη και να παραμένετε απαθείς για να μείνετε ένα χρόνο ακόμα, το πολύ, βουλευτές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου