Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2018

Αποθεώνεται ο Τζο Μπάιντεν γιατί έπιασε κουβέντα με άστεγο, μέσα στη νύχτα (εικόνες)




Ο Τζo Μπάιντεν μπορεί να έδωσε αφορμή για τη δημιουργία πολλών meme κατά τη διάρκεια της 8ετούς θητείας του ως αντιπροέδρου υπό τον Μπαράκ Ομπάμα, αλλά μια νέα εικόνα του έχει γίνει viral για εντελώς διαφορετικό λόγο....


Ο Καλέμπ Μπάκα φωτογράφησε τον Μπάιντεν την ώρα που συνομιλεί με έναν άστεγο έξω από ένα θέατρο στην Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα.

Η φωτογραφία έγινε viral μετά την κοινοποίησή του στο Facebook από τον επιχειρηματία Πολ Εκουάλ. «Το σημαντικό είναι τι κάνεις όταν κανείς δε σε βλέπει. Έτσι διαμορφώνονται οι χαρακτήρες», έγραψε ο Εκουάλ.

«Δεν είμαι σίγουρος τι έδωσε στον άστεγο άνδρα, αλλά φάνηκε σαν να έγραψε κάτι σε ένα κομμάτι χαρτί όταν ήταν μέσα στο θέατρο και μετά βγήκε έξω και το έδωσε στον άστεγο άνδρα» είπε ο Μπάκα στο Fox 5 στην Ουάσινγκτον.

Η φωτογραφία συγκέντρωσε θετικά σχόλια στο Twitter για τον Μπάιντεν, που σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές το 2020.





Vice President Joe Biden was spotted speaking with a homeless man after taking his granddaughter to the movies in Georgetown the other day. You can’t buy class, compassion and decency, it’s instilled within one’s soul. 💙




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου