Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ;






Αυτό κάνει;

Συμπορεύεται με όσους κατηγορήθηκαν στην υπόθεση novartis, ξεσηκώνει τον κόσμο, συμμετέχει στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες δηλώνοντας έτοιμη να αποδείξει ότι είναι αθώοι και αποχωρεί από την αρμόδια επιτροπή; Και βγαίνουν τα υπό κατηγορία στελέχη της και...εκτοξεύουν απειλές για μάρτυρες και μιλούν για σκευωρία από τα τηλεπαράθυρα;
Εάν είναι αθώοι γιατί δεν απολογούνται; Φοβούνται τι;
Η τακτική που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία, να κατηγορεί ευθέως ...
την συγκυβέρνηση των Σύριζα-Ανελ, για συμπαιγνία και στημένα δικαστικά παιγνίδια, είναι επικίνδυνη για την Δημοκρατία αλλά και για την ίδια την Νέα Δημοκρατία.
Η απαξίωση της Δικαιοσύνης και οι δρόμοι που άνοιξε η Νέα Δημοκρατία, θα οδηγήσουν στην απαξίωση των δικαστικών αποφάσεων και παραπομπών, με ό,τι σημαίνει αυτό και για το μέλλον.... του ίδιου του κόμματος του κ. Μητσοτάκη.
Η ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, δεν μπορεί να συμπορεύεται με μεθόδους τραμπούκικες στελεχών της.
Όταν λες ότι πρόκειται για συμπαιγνία εννοείς ευθέως ότι η Δικαιοσύνη τα έκανε πλακάκια με τον Σύριζα και παραπέμπει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτό ακριβώς λες.
Κι αν το εκστομίζεις με τόση ευκολία σήμερα,  αύριο πως θα μπορέσεις να αμφισβητήσεις τις κατηγορίες που θα σου εκτοξεύει ο Σύριζα, κάθε τρεις και λίγο, ότι κι εσύ τα εκανες πλακάκια με την Δικαισύνη.
Η Θέμις είναι τυφλή, αλλά ότι και.. να'ναι θα πρέπει να κάνει την δουλειά της.
Η αλήθεια στο τέλος -εάν είσαι αθώος-αποδεικνύεται.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα κανένας πολιτικός φορέας, να απαξιώνει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Δηλαδή τι άλλο κάνει η Νέα Δημοκρατία από την κυβέρνηση του Σύριζα, που κάθε τρεις και λίγο στελέχη της κατηγορούν την Δικαιοσύνη για αποφάσεις της ;
Στο ίδιο έργο θεατές και με τις δυο πολιτικές δυνάμεις του τόπου, οι Ελληνες πολίτες, επιχειρούν να κατανοήσουν το μέγεθος της ανοσίας και διαπλοκής(;) ενός κόμματος, που επιθυμεί να γίνει η αυριανή κυβέρνηση, αλλά συμπορεύεται με κατηγορούμενους και ενισχύει την πεποίθηση του κόσμου ότι Δικαιοσύνη δεν υφίσταται.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου