Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2018

O KYΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛYΣΗ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΝOΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ AOΡΙΣΤΙΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Η ΝΔ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΙΧΟ.






Πάμε παρακάτω με άλλον αρχηγό.
Αυτό θα έπρεπε να είναι το σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας.
Των σοβαρών, σκεπτόμενων νεοδημοκρατών, που θέλουν η Νέα Δημοκρατία η μεγάλη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή να πάει μπροστά, να αρθρώσει ορθό αντιπολιτευτικό λόγο και ουσιαστικές αντιπροτάσεις και να δημιουργήσει ελπίδα και όραμα, στον Ελληνικό λαό.
Όλα τα στοιχεία και οι μέχρι σήμερα μετρήσεις καταδεικνύουν σαφώς ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί.
Έχει αποτύχει σε όλα.
Στις προτάσεις που...δεν υπεβλήθησαν-προφανέστατα χάθηκαν καθ' οδόν προς την βουλή.
Στις αντιπαραθέσεις του με τον Τσίπρα.
Στο να επιτύχει την συναίνεση και κυρίως την σύνθεση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.
Σε αγαστή συνεργασία, διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης και Νέα Δημοκρατία του ...Κυριάκου ταΐζουν κουτόχορτο τους νεοδημοκράτες.
Η πίκρα η οργή και το μίσος, εναντίον του Σύριζα, βασιλεύουν βοηθούντων των γκεμπελίστικων μεθόδων του Άδωνι Γεωργιάδη, που φανατίζει μιλώντας στα θιγμένα ένστικτα των νεοδημοκρατών.
Κανείς σοβαρός δεν σκεπτεται απλοϊκά :.
Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, γονατίζουν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, με υπέρβαρης ανοησίας δημοσιεύματα, σχετικά με την διαφορά των δέκα δεκαπέντε και ανάλογα με την ...<προσφορά> και μεγαλύτερη διαφορά, υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.
Ποια είναι η αλήθεια;
Ξεκάθαρη και ουσιαστική:
H Nέα Δημοκρατία του Κυριάκου, δεν κερδίζει ούτε πόντο από τους ψηφοφόρους που φεύγουν από τον Σύριζα.
Βρίσκεται στα ίδια χαμηλά σιβηρικά επίπεδα, τα χαμηλότερα της ιστορίας της, με εκείνα του Αντώνη Σαμαρά και της ευφυούς συγκυβέρνησής του με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, που έφθασε την Νέα Δημοκρατία στον πάτο και εξαφάνισε το ΠΑΣΟΚ.
Αντί να ξυπνήσουν οι νεοδημοκράτες, ονειρεύονται μεγαλεία και εξουσία, λες και λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμό καλύτερου διαχειριστή της κρίσης.
Όραμα χρειάζεται και ο Μητσοτάκης δεν το έχει, δεν μπορεί στην ουσία, διχάζει μία μεγάλη παράταξη, σε μια εποχή που θα έπρεπε να σαρώνει.
Αντ' αυτού σέρνεται.
Κι όχι μόνον σέρνεται, αλλά αλλάζει ουσιαστικά και την φυσιογνωμία μιας παράταξης , που κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η πολυσυλλεκτικότητα.
Ποιους θα κερδίσει, όταν ήδη έχει διχάσει τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας;
Θεωρούν ορισμένοι ότι η αποσιώπηση και η ωραιοποίηση των αστοχιών και ανοησιών στρατηγικής σημασίας της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, από τα μέσα ενημέρωσης δεν γίνονται κατανοητές από τους νεοδημοκράτες;
Ή θα πρέπει για άλλη μία φορά, να πληγωθεί ο κόσμος μιας μεγάλης παράταξης, με συνεχή ψέμματα, που τον ταΐζουν τα μέσα;
Είναι επίπεδο αυτό oορισμένων πολιτικών και μερίδας του δημοσιογραφικού κόσμου, που στηρίζει λυσσαλέα τον Κυριάκο σήμερα;
Διαγωνισμό πεζοδρομιακών επιχειρημάτων, με τους αντίστοιχους <επιτυχημένους> του Σύριζα, θα κάνει η Νέα Δημοκρατία;
Μία Νέα Δημοκρατία, που θα συγκυβερνήσει με την Φώφη, τον Γιωργάκη και όλους αυτούς που υπέγραφαν <συμβόλαια καταστροφής> των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή...
Συμμαχία, με εκείνους του Σημίτη, που πηγαινοέφερναν ένα εκατομμύριο στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και που λέξη δεν βρήκε να πει η Νέα Δημοκρατία του Κούλη, για το σκάνδαλο. Πως να πει, αφού θα συγκυβερνήσουν αύριο;
Αυτό θέλουν οι νεοδημοκράτες; Αυτό είναι το αποτέλεσμα του αγώνα τους;
Ωρυόμενοι βουλευτές και στελέχη εναντίον της Δικαιοσύνης, ενώ η αθωότητά τους, που την έχουν σίγουρη άλλωστε, θα λάμψει; Κι αν δεν λάμψει;
Δεν θα εκτεθούν όσοι σήμερα στηρίζουν με κομματικό μανδύα και προστατεύουν όλους εκείνους που κατηγορούνται;
Τι ανόητη επίκληση ενότητας είναι αυτή; Ενότητα απέναντι σε ποιον; Στους Εισαγγελείς και τους Δικαστές; Στον Αμερικάνικο παράγοντα;
Ή μήπως είναι σοβαρή αντιμετώπιση, να εννοούν ενότητα απέναντι στις στημένες διώξεις;
Από ποιους στημένες;
Από την Δικαιοσύνη και τον Σύριζα;
Αλίμονο, αν αυτή είναι η πολιτική αντιπρόταση της Νέας Δημοκρατίας.
Και ...τρις αλίμονο, εάν αποδειχθεί ότι υπήρχαν τελικά ευθύνες σε ορισμένους, από τους υπό κατηγορία υπουργούς...
Οι ...<οχτροί> έφθασαν στις πύλες του κτιρίου της ...λαχαναγοράς;
Και ο Κυριάκος φωνάζει... λύκος στα πρόβατα και προστρέχουν ποιοι;
Αυτοί που φοβούνται και τσίμπησαν στην κατηγορία, των κολαούζων των μίντια του Κυριάκου του Άδωνι και λοιπών συγγενών, ότι ο Καραμανλής τα βρήκε με τον Σύριζα, ο Σύριζα με τους δικαστικούς και κυνηγούν τον Κούλη;
Και υποστηρίζουν τον Άδωνι για να πιστοποιήσουν την ενότητα και να <ξεκαρφωθούν>;
Τι αστειότητες είναι αυτές;
Όλοι βλέπουν ότι η σκοπιμότητα της υπόθεσης Νοβάρτις ήταν να αλλάξει η ατζέντα από το Σκοπιανό... Άλλαξε όμως.
Το πέτυχε αυτό ο Σύριζα, γιατί στην κραυγή <λύκος στα πρόβατα> του Κυριάκου, άρχισαν τα πρόβατα να φωνάζουν... σαν λύκοι αυξάνοντας την ένταση της ενδεχόμενης προβοκάτσιας.
Κι αν η υπόθεση προϋπήρχε -που προϋπήρχε, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν- και ναι μεν την έβγαλε ο Σύριζα, για να αποπροσανατολίσει, την στιγμή που τον συνέφερε να το πράξει, ποιος είπε από εκεί και πέρα ότι όλα είναι έωλα, ανοησίες και ψεύδη;
Η επιχειρηματολογία του μέχρι σήμερα κατηγορητηρίου, δεν είναι ουσιώδης, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι κάτι ουσιώδες και ξεκάθαρο υπάρχει.
Αλλά και η επιχειρούμενη...επιχειρηματολογία, ορισμένων εκ των ευρισκομένων στο κάδρο, είναι ιδίου επιπέδου... με την υγρασία στο σπίτι του κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Υπάρχει υγρασία, μεταφορικώς .... άρα δεν υπάρχει σκάνδαλο.
Ήμαρτον.
Όσο για την στάση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, εκείνος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι έπρεπε να πράξει και ...φυσικά το έπραξε.
Οι δηλώσεις άξιων στελεχών, όπως του αντιπροέδρου Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά και του Θοδωρή Ρουσόπουλου, οδηγούν σε πολλά συμπεράσματα:
Πρώτον ότι η ενότητα προέχει (λάθος κατά την γνώμη μας, αλλά ποιος δίνει σημασία όταν με μεγάφωνα, φωνάζει η λαχαναγορά "λύκος στα πρόβατα" και ο εκδοτικός χώρος ταΐζει σανό τους νεοδημοκράτες;)
Δεύτερον ότι δεν έχει καμμία σχέση ο πρώην πρωθυπουργός με όλη αυτήν την επιθεώρηση (και δεν έχει).
Τρίτον εμείς κάναμε το καθήκον μας, η ιστορία γράφει και το μέλλον θα δείξει...
Εν κατακλείδι, άποψή μας που κερδίζει έδαφος, ο ...Αντώναρος τα είπε πολύ καλά...
Αυτό το έρμο το μέλλον του τόπου πρωτίστως και δευτερευόντως μιας ιστορικής παράταξης, θα έπρεπε να είναι πάνω από κομματικά δήθεν ηγετικά, στιγμιαία εκβιαστικά τσιτάτα -ως στιγμιαία αδικήματα ακούγεται- τα οποία όμως, μπορεί να καθορίσουν το μέλλον όλων αυτών των πολλαπλώς προδομένων και ταλαιπωρημένων ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.
Γιατί όταν κάποιοι έχουν ως αυτοσκοπό την πτώση του Σύριζα, κάποιοι άλλοι σκεπτόμενοι δεξιοί, βλέπουν ότι με..τέτοιο <τουρλουμπούκι> επί σκηνής, δεν αλλάζει το έργο. Βαστήξτε το.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου