Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018

ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ...




Δεν έχει ξαναγίνει, αυτό που συμβαίνει. Προφανέστατα, υπήρξε ψήγμα αλήθειας στα όσα κάποιοι αφελείς ανέφεραν κάποτε για...ψεκασμένους Έλληνες. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι όλα τα πολιτικά κόμμα και οι φερόμενοι ως ηγέτες τους στην χώρα μας, κάνουν τα πάντα για να υπογραμμίσουν, ενόψει εθνικών κινδύνων μάλιστα, το απόλυτο αδιέξοδο.

Ένα μπάχαλο όλα. Ο Αλέξης Τσίπρας ή έχει προχωρήσει σε μυστική συμφωνία για το χρέος ή φοβάται....
την μήνη των Αμερικανών και Ευρωπαίων δυναστών και δεν βλέπει ούτε την μύτη του.
Γίνεται μία συγκέντρωση, η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Αθήνα και βγαίνει το Μαξίμου την αμφισβητεί ευθέως, με την σύμπραξη όλων των γραφικών τύπων, που θέλουν να λέγονται τρομάρα τους, υπουργοί και υφυπουργοί της συγκυβέρνησης. Βάζει την αστυνομία να βγάλει το φίδι από την τρύπα, με μια παιδαριώδη ...μη περιγραφή της συγκέντρωσης και κατεβάζει τον αριθμό των συγκεντρωμένων λες και και πρόκειται για απόρριψη υποψηφίων στις εξετάσεις πανεπιστημίου.
Αποδοκιμάζει ο Τσίπρας, επιδοκιμάζει ο Καμμένος. Βρίζονται στα τηλεπαράθυρα, βουλευτές του Σύριζα και των ΑΝΕΛ και δεν πιστεύεις στα μάτια σου, με αυτά που συμβαίνουν.
Βγαίνει ο Μητσοτάκης, κάτι λέει για εθνική συναίνεση, αυτός που σύρθηκε στην γραμμή Σαμαρά ο οποίος τυχαία εντελώς έριξε την κυβέρνηση του πατέρας του κι ο οποίος ακολουθώντας την...εντολή του δήθεν αρχηγού του, κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο για την Μακεδονία, αφού έχει συμφωνήσει στην σύνθετη ονομασία και αισθάνεται και δικαιωμένος ο μπαγάσας.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο γραφικός των γραφικών Άδωνις Γεωργιάδης, εφορμά και νιώθει ότι δικαιώθηκε και εκεί στα τηλεπαράθυρα του Σκάι, δεν βρίσκεται ένας ευφυής, να του παρουσιάσει το βίντεο που κυκλοφορεί και στα περίπτερα, όπου δέχεται την σύνθετη ονομασία.
Άλλα λέει ο Μητσοτάκης για τις συγκεντρώσεις, άλλα ο Δένδιας, άλλα ο Αντώνης, άλλα ο Άδωνις άλλα μεγάλος αριθμός βουλευτών της Νέας Δημοκρατιας.
Υπό τους ήχους του συμπαθούς Μίκη Θεοδωράκη, επαναστατικών εμβασμάτων- οικόσημα μιας γενιάς- αγκαλιάζεται η Καϊλή με την Βούλτεψη στην πλατεία, πιο κει κάτι της Χρυσής Αυγής βαστούν σημαίες και πιο κάτω ...κάτι τοπικές -που βρέθηκαν;-οργανώσεις του άλλοτε ΠΑΣΟΚ, δίπλα σε αρχαίους Έλληνες με κράνη, αγκαλιά με κάτι μουστακαλήδες Κρήτες κι έναν θρησκευτικής οργάνωσης, με πανό  "Μετανοείτε προδότες".
Ο στρατηγός, διευκρινίζει-αφού πρώτα είπε ότι θα σκεφθεί εάν κάνει κόμμα έπειτα το αναίρεσε-ότι θα αποφασίσει εάν θα μπει στην πολιτική.
Η όλη εικόνα, παραπέμπει σε φρενοκομείο, σε ακυβέρνητη χώρα, της οποίας οι εκπρόσωποι του λαού, θα έπρεπε καιρό τώρα να ξεκινήσουν συνεδρίες με τους καλύτερους ψυχιάτρους..
Κι όλα αυτά εάν συνέβαιναν στην ...Ελβετία ουδείς ψόγος.
Συμβαίνουν. σε μία καταταλαιπωρημένη χώρα. που δυστυχώς συνορεύει μόνον με βαρβάρους.
Βλέπεις την ανοησία των κυβερνώντων, αλλά δεν σου δίνει μία διέξοδο η βλακεία εκείνων που θέλουν να τους διαδεχθούν. Όλα μαύρα κι άραχνα....
Έχασε και ο Ολυμπιακός...Αυτό που το βάζεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου