Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2018

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΚΡΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ





Προειδοποιούσαμε από καιρό τώρα ότι η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αδιέξοδη.
Ότι οι συμμαχίες του με τα διαπλεκόμενα και όλους εκείνους τους πολιτικούς από άλλους χώρους, που υπονόμευαν τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα οδηγούσε πουθενά.
Επισημαίναμε, ότι ούτε η συνεχής επίκληση των εκλογών, ήταν πολιτική επιλογή ορθή -η πλειοψηφία των πολιτών, δεν θέλει πρόωρες εκλογές -ούτε το μίσος εναντίον του Σύριζα θα πρέπει να αποτελεί στοιχείο συσπείρωσης μιας παράταξης, που έχει και ...σκεπτόμενους δεξιούς στις τάξεις της.
Ήλθαν λοιπόν τρεις δημοσκοπήσεις, να αποδείξουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ουσία σύρεται προς μια ήττα....

Και οι τρεις δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν:

Πρώτον: Παρά την άθλια πολιτική του, ο Σύριζα ροκανίζει πλέον, με γεωμετρικούς ρυθμούς, την διαφορά με την Νέα Δημοκρατία. Πεντέμιση έως εννέα μονάδες η διαφορά από τις ίδιες εταιρίες, που έδειχναν αντίστοιχα έντεκα και δώδεκα μονάδες διαφορά, πριν από λίγους μήνες. Ήταν τέτοια η απογοήτευση προφανώς, μίας εκ των τριών εταιριών, που...προσέθεσε το σύνολο -για γέλια η κατάσταση- των αναποφάσιστων στην ανάλυση-αναγωγή της, όλους,...στην Νέα Δημοκρατία...

Δεύτερον: 
Η πλειοψηφία του κόσμου και ένα μεγάλο μέρος της Νέας Δημοκρατίας, θεωρεί ότι η υπόθεση ΝΟVARTIS είναι σκάνδαλο και όχι σκευωρία. Ακόμη πιστεύει κατά πλειοψηφία, ότι υπάρχουν και πολιτικοί που εμπλέκονται.

Τρίτον: Εξαιτίας αυτού του συμπεράσματος, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, που στις τάξεις τους συμπεριλαμβάνονται και οι νεοδημοκράτες, θεωρούν ότι θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί οι εμπλεκόμενοι, έως ότου αποδειχθεί η αθωότητά τους. (Προφανώς έχουν την ίδια άποψη με την κ. Παπακώστα που εξεδίωξε ο Κυριάκος)

Τέταρτον: H πλειοψηφία του κόσμου, θεωρεί ότι είναι σωστός και δίκαιος ο θεσμός των προστατευόμενων μαρτύρων.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι η Νέα Δημοκρατια του Κυριάκου διατηρεί μια πολιτική γραμμή, που είναι αντίθετη, από όλες τις προβλέψεις -συμπεράσματα των εταιριών δημοσκοπήσεων- των οποίων τα αποτελέσματα επικαλείτο μέχρι σήμερα... Ταυτόχρονα για άλλη μία φορά, αναδεικνύεται ο καταστροφικός για την Νέα Δημοκρατία ρόλος των μέσων ενημέρωσης που διαστρεβλώνουν τα πράγματα ή τα υποβαθμίζουν, διατηρώντας σε ύπνωση ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Το σκάνδαλο NOVARTIS, έστω κι αν χρησιμοποιήθηκε ξεκάθαρα από την κυβέρνηση για να αποπροσανατολίσει από το μείζον θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, έχει καταλυτική επίδραση στο πολιτικό σκηνικό, όπως θα...αποδείξουν και οι επόμενες μετρήσεις, που θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, επλήγη και ο καιρός θα δείξει εάν επλήγη ανεπανόρθωτα.
Με βάση πάντως την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι ξεκάθαρο ότι η υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων δεν θα μπορέσει σε οποιαδήποτε, ακόμα και δυσμενή εξέλιξη για τα ελληνικά συμφέροντα, να λειτουργήσει εξισοροπητικά στο θέμα του σκανδάλου.

Πόσο μάλλον όταν η Νέα Δημοκρατία και οι σημερινοί <μακεδονομάχοι> φωνασκούντες, έχουν δεχθεί, αποδεδειγμένα κατά το παρελθόν, την σύνθετη ονομασία.

Εάν δε η Δικαιοσύνη, προχωρήσει και στην αποκάλυψη άλλων υποθέσεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί προς εκπλήξεων, που νόμιζε ότι θα μπορούσε να τις αποφύγει.

Δυστυχώς....Κυριάκο...χάσαμε.....-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου