Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2017

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων και σημαντικά madata Κυριακή 17 Δεκεμβρίου






Πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα ζητούν οι 33 Τούρκοι υπήκοοι που αποβιβάστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στις Οινούσσες. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρόσωπα πανεπιστημιακού επιπέδου, εκπαιδευτικούς και γιατρούς, ανάμεσα τους και μια οικογένεια....
με 4 ανήλικα παιδιά, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κινδυνεύει η ζωή τους από το καθεστώς ανελευθερίας και διώξεων από τις Τουρκικές αρχές.

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις και τα αυριανά κυριακάτικα πρωτοσέλιδα:

Εφη Αχτσίογλου: Εφάπαξ επίδομα 400 ευρώ σε άνεργους νέους
Εφάπαξ επίδομα «νεανικής αλληλεγγύης» σε κάθε άνεργο ηλικίας από 18 έως 24 ετών, ύψους 400 ευρώ, θα χορηγήσει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου. Κλήθηκε και ο Δ. Στριμπάγκος
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάγκου για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας.

Μυστήριο γύρω από το θάνατο του γιου του Μεσούτ Γιλμάζ
Αρχικά τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η επέλαση της κακοκαιρίας. Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες
Άστατος είναι ο καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ.

Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο. Ποιες Κυριακές θα ανοίξουν τα καταστήματα
Με διευρυμένο ωράριο λειτουργούν ήδη τα καταστήματα, ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.Μάλιστα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, τα μαγαζιά θα ανοίξουν τις επόμενες τρεις Κυριακές του χρόνου

Αιματηρές συγκρούσεις σε Γάζα και Δυτική Όχθη
Ο «κύκλος του αίματος» που άνοιξε μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από τον Αμερικανό πρόεδρο, δεν λέει να κλείσει.

Τα πάνω – κάτω στο θρίλερ του φοιτητή από την Κάλυμνο
Ένταση, αποκαλύψεις και ανατροπές στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Το «Τούνελ» την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, μια μέρα μετά την κηδεία του άτυχου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλο

Άνδρας κρατούσε μαχαίρι στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ
Άνδρες της στρατιωτικής αστυνομίας της Ολλανδίας πυροβόλησαν χθες Παρασκευή έναν άνδρα, οπλισμένο με μαχαίρι, μέσα στο αεροδρόμιο Σχίπχολ του Άμστερνταμ

Μήνυμα ενότητας από την Μπακογιάννη: Σέβομαι την απόφαση του Κυριάκου
Για πρώτη φορά η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε ανοιχτά για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην "Καθημερινή" και το... μπλόκο στην οικογενειοκρατία

Πέθανε η Αγγέλα Κοκκόλα
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πιστή συνεργάτιδα του Ανδρέα Παπανδρέου, Αγγέλα Κοκκόλα.

Νέα πυρά Κοντονή σε βάρος δικαστών για το πόθεν έσχες
«Το καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής, το οποίο στηρίχτηκε στην ασυδοσία και στον μη έλεγχο, πρέπει να σταματήσει αμέσως χωρίς εξαιρέσεις για κανέναν και για τίποτα»

Σεισμός 6,5 Ρίχτερ στην Ιάβα της Ινδονησίας. Βίντεο
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το βράδυ της Παρασκευής το νησί της Ιάβα στην Ινδονησία.

Λευκή ισοπαλία η ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, χανει την κορυφή με νίκη του Ολυμπιακου
Η Ένωση έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ και αν νικήσει ο Ολυμπιακός, χάνει την κορυφή.

Νεκρός από κυνηγετικό όπλο 71χρονος στο Κορωπί
Eνας 71χρονος, στην περιοχή Πάτημα του Κορωπίου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής νεκρός με τραύμα από κυνηγετικό όπλο μέσα σε μαντρί.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου