Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2017

Λυμπερόπουλος: δεν φοβόμαστε ούτε τους πολιτικούς προστάτες της Βeat, ούτε την οικονομική της επιφάνεια

lyberopoulos-thymios

Ξεκίνησε και επίσημα ο «πυρηνικός» πόλεμος μεταξύ των πολυεθνικών που θέλουν να κανιβαλίσουν την Ελληνική αγορά και των μικρομεσαίων επαγγελματιών που ακόμη αντιστέκονται και δεν έχουν λυγίσει από τις πιέσεις του νεοφιλελεύθερου διδύμου Μητσοτάκη – Γεννηματά.


Εξώδικο προς τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και Πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο έστειλε σήμερα η ΒΕΑΤ, ζητώντας να σταματήσει τη διασπορά ψευδών, ανυπόστατων και υβριστικών ισχυρισμών για την εταιρεία.
Όπως καταγγέλλει η ΒΕΑΤ, ο κ. Λυμπερόπουλος, με σειρά δηλώσεών του στον Τύπο και συστηματική αρθρογραφία έχει προχωρήσει σε χαρακτηρισμούς που πλήττουν βάναυσα το κύρος, την αξιοπιστία και τη φήμη της BEAT έναντι των πελατών, των συναλλασσομένων, των εργαζομένων και εν γένει του καταναλωτικού κοινού. «Προκαλούν κατ’ αυτόν τον τρόπο περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη.

Και τώρα η απάντηση του αρχηγού της κίτρινης φυλής Θύμιου Λυμπερόπουλου που δίνει μάχες κατά του νεοφιλελευθερισμού και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας!

Η καινοτομία στέλνει εξώδικα
‘’Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι’’ λέει μια σοφή ελληνική παροιμία, που προφανώς αγνοεί η γερμανική εταιρία «ΒEAT» και ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός της Νίκος Δρανδάκης.  Με μια σειρά από εξώδικες διαμαρτυρίες που απέστειλε σήμερα στα γραφεία του ΣΑΤΑ μας κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση και προφανώς έχει την εντύπωση ότι μας κατατρόμαξε.
Τον πληροφορούμε λοιπόν, ότι δεν φοβόμαστε ούτε τους πολιτικούς προστάτες της Βeat, ούτε την οικονομική της επιφάνεια, ούτε τον δρόμο της δικαιοσύνης στην οποία έχουμε ήδη προσφύγει καταγγέλλοντας και την Beat και την Uber για τις πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού που έχουν υιοθετήσει.
Όσο για το υπόδειγμα νομιμότητας (έτσι αποκαλεί την εταιρία ο κ. Δρανδάκης) τον παραπέμπουμε σε πρόσφατες δηλώσεις υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης, οι οποίες συμπίπτουν απόλυτα με τις καταγγελίες που έχει καταθέσει η Πανελλήνια  Ομοσπονδία Ταξί και για τις οποίες διαμαρτύρεται σήμερα η Beat. Προφανώς αύριο θα παραλάβει το δικό του εξώδικο και ο κ. Σπίρτζης,  ίσως και ο κ. Τσίπρας.
Γιατί είπαμε. Πάνω από όλα η καινοτομία… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου