Κυριακή, Δεκεμβρίου 24, 2017

Η ρουμπολογία προβλέπει το μέλλον από τα οπίσθια..Ποιος είπε πως πονάει η πρόβλεψη!!!




Ορισμένοι που έχουν το χάρισμα να προβλέπουν το μέλλον ..


διαβάζοντας την παλάμη, άλλοι γυρίζουν το φλιτζάνι του καφέ και άλλοι ρίχνουν τα χαρτιά. Υπάρχει όμως και άλλη μια κατηγορία άξια αναφοράς που προβλέπουν το μέλλον εξετάζοντας τα οπίσθια.


Αυτό το χάρισμα έχει την επίσημη ονομασία «Rumpology» και η ρουμπολογία έχει γίνει της μόδας στις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες.


Έτσι, για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό η ρομπολογία έχει να κάνει με την πρόβλεψη του μέλλοντος από την ανάγνωση του κάτω μέρος του ανθρώπινου σώματος (τα οπίσθια) και δεν είναι επιστήμη, αλλά μια παρόμοια μέθοδος με αυτούς που λένε τα μελλούμενα εξετάζοντας την φυσιογνωμία, εξετάζοντας τις ρυτίδες, λακκούβες, κονδυλώματα, κρεατοελιές και τα διάφορα άλλα σημάδια. Είναι παρόμοιος τρόπος με τον χειρομάντη που «διαβάζει» την παλάμη του χεριού.


Ο όρος ρουμπόλογος είναι ένας νεολογισμός. Ο Αμερικανός αστρολόγος Jackie Stallone ισχυρίζεται ότι η ρουμπιολογία είναι γνωστό ότι ασκείται στην αρχαιότητα από τους Βαβυλώνιους, τους Ινδιάνους τους Αρχαίους Έλληνες και τους Ρωμαίους, αν και δεν παρέχει καμία απόδειξη για τους ισχυρισμούς του..

Οι ρουμπολόγοι έχουν ποικίλες θεωρίες ως προς την έννοια των διαφορετικών οπίσθιων χαρακτηριστικών. Σύμφωνα με τον Stallone, ο αριστερός και ο δεξιός γλουτός αποκαλύπτουν το παρελθόν και το μέλλον ενός ατόμου. Σύμφωνα με τον τυφλό Γερμανό μάντη ρουμπλόγο Ulf Beck, «Τα οπίσθια σε σχήμα μήλου υποδηλώνουν κάποιον που είναι χαρισματικός, δυναμικός, πολύ σίγουρος και συχνά δημιουργικός, ένας άνθρωπος που απολαμβάνει τη ζωή.

Η ρομπολογία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με οπτική επαφή είτε με το άγγιγμα των οπισθίων. Εκτός από τις συνεδρίες από κοντά η Jackie Stallone διαβάζει τους γλουτούς και από μακριά χρησιμοποιώντας ψηφιακές φωτογραφίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ ο Ulf Buck ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον των ανθρώπων μόνο αν αισθάνεται τους γυμνούς γλουτούς των ενδιαφερομένων..

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:


 https://lifeviews.gr/hot/2017/12/roubologia-provlepi-mellon-apo-ta-opisthia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου