Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2017

Ούτε καν ένας Μητσοτάκης…





Σοκάρει η ύπαρξη λίστας offshore εταιρειών στην οποία δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας...
Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως υπάρχει λίστα με offshore εταιρείες στην οποία δεν...

υπάρχει ούτε ένα όνομα στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα δεν υπάρχει καν ούτε ένας συγγενής στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.

Ούτε καν ένας Μητσοτάκης. Έστω από συνωνυμία. Έστω από τυπογραφικό λάθος.

Η είδηση πως υπάρχει λίστα με offshore εταιρείες χωρίς στελέχη ή συγγενείς στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, έχει προκαλέσει πανικό στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο επιτελείο του.

Ακόμα και η πίστη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη κλονίστηκε -αφού ο καλός ηθοποιός αισθάνεται εξαπατημένος και το έχει ρίξει στο ποτό-, ενώ ο Στέλιος Ράμφος εξαφανίστηκε και δεν τον έχει δει κανείς από την ώρα που έσκασε η είδηση, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να τον έχει βάλει στο Silver Alert και να τον ψάχνει στην Νικολούλη.

Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει την κυβέρνηση πως βρίσκεται πίσω από την αποκάλυψη πως υπάρχει λίστα με offshore εταιρείες, χωρίς ούτε ένα όνομα στελέχους ή συγγενούς στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, επιτροπές του κόμματος έχουν πέσει με τα μούτρα στη λίστα, μπας και βρουν κάνα μακρινό συγγενή του Κυριάκου ή της Μαρέβας.

Η αποκάλυψη έρχεται σε μια πολύ καλή στιγμή για την Νέα Δημοκρατία, αφού η είδηση πως υπάρχει και άλλος συγγενής του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Paradise Papers είχε εκτινάξει τα ποσοστά του κόμματος και η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε φτάσει στις 35 μονάδες.

Σε νέα δημοσκόπηση που έγινε μετά την αποκάλυψη πως υπάρχει λίστα offshore εταιρειών χωρίς ούτε ένα όνομα στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πια στην τέταρτη θέση, μετά την Χρυσή Αυγή, αφού οι Έλληνες αισθάνονται προδομένοι και δεν πιστεύουν πια τις υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκτίναξη της οικονομικής ανάπτυξης και την κατάκτηση της ευημερίας.

(Σκέφτομαι πως πολλοί Έλληνες στην προηγούμενη ζωή τους ήταν μύγες. Γιατί πάνε σαν τις μύγες στα σκατά.)...

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου