Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2017

Ποιος αναλαμβάνει τι...



στην πορεία προς το Συνέδριο...
Με τα βλέμματα στην ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΟΕΣ) του Κινήματος Αλλαγής, που αναμένεται στις αρχές του χρόνου, κινούνται οι...
εμπλεκόμενοι φορείς στο εγχείρημα ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, μετά και από την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, να οδεύσουν άμεσα προς τη συγκρότησή της.

Στην ίδια συνεδρίαση εξάλλου, συμφωνήθηκε μεταξύ πολλών άλλων ότι χρέη συντονιστή της ΟΕΣ θα αναλάβει ο Γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ την πιστοποίηση των συνέδρων και την εφορευτική επιτροπή θα επιβλέπει ο νομικός Αντώνης Βγόντζας. Την ίδια ώρα, την διοργάνωση του προγραμματικού διαλόγου θα αναλάβει ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης.

Η τελευταία ανακοίνωση, πάντως, φαίνεται ότι βρήκε εξ απήνης τον ίδιο τον Σπύρο Λυκούδη, που μιλώντας στον ρ/σ Πρώτο Θέμα 104,6, υποστήριξε ότι τα όσα γράφονται περί ανάληψης εκ μέρους του της ευθύνης του προσυνεδριακού διαλόγου του νέου φορέα δεν είναι ακριβή. «Δεν συζήτησε κανένας μαζί μου κάτι τέτοιο για να έχει τη γνώμη μου. Το έμαθα ως απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου χωρίς να το γνωρίζω και προφανώς δεν ισχύει», είπε.

Ερωτηθείς, πάντως, για την μελλοντική του πορεία στον νέο φορέα, υποστήριξε πως έχει κάνει τέτοιον αγώνα τα προηγούμενα δύο χρόνια ώστε να δημιουργηθεί ο φορέας της Δημοκρατικής Παράταξης, που είναι απολύτως σαφές ότι θα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις ενεργά αυτή την προσπάθεια.

Κάθε ένα, τέλος, από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του νέου φορέα -πλην βεβαίως της Φώφης Γεννηματά που έχει την επίβλεψη όλου του έργου- αναλαμβάνει την επίβλεψη ενός κρίσιμου τομέα, στον δρόμο προς το συνέδριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αποφάσισαν οι έξι τους στην κλειστή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου την Πέμπτη, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναλαμβάνει την Επικοινωνία, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου τις εργασίες για την «Ελλάδα στην Ευρώπη και τον Κόσμο», ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος το Καταστατικό,ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης τη Διακήρυξη και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης το «Σχέδιο Ελλάδα»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου