Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2017

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ..




Κατανοούμε απόλυτα, την απογοήτευση ορισμένων... Θεωρούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής με όλα αυτά τα παιδαριώδη και επικίνδυνα που συμβαίνουν στην παράταξη, θα έπρεπε να λύσει την σιωπή του. Το ίδιο πιστεύουμε κι εμείς και το υπογραμμίσαμε, από την πρώτη στιγμή, ότι είναι λανθασμένη δηλαδή η τακτική του.
Ωστόσο ο Κ. Καραμανλής, έχει επιλέξει αυτήν την τακτική και φαίνεται ότι θα την ακολουθήσει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έτσι θεωρούμε κι έτσι...πιστεύει...

Αυτό δεν σημαίνει, πως όσοι δίνουν αγώνα, κινδυνεύοντας από τα διαπλεκόμενα και τους βαστάζους του Κυριάκου Μητσοτάκη να κατηγορηθούν ως στηρίγματα της εντελώς αποτυχημένης κυβέρνησης των Σύριζα-ΑΝΕΛ,θα πρέπει να σταματήσουν τον αγώνα τους.
Αντίθετα, πρέπει να τον εντείνουν, να τον συστηματοποιήσουν, να φωνάζουν σε όλους τους τόνους για την στρεβλή πολιτική, που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον στραγγαλισμό της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Κώστας Καραμανλής, υπηρέτησε πιστά την ιδεολογία αυτή, σε δύσκολους καιρούς και απέδειξε ότι ο ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός με επίκεντρο τον άνθρωπο, είναι ιδεολογία διαχρονική, επιβεβλημένη δε θα προσθέταμε, στους χαλεπούς μας καιρούς.
Αυτήν την ιδεολογία, την βιάζει καθημερινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα καρτούν, που ασκούν πολιτική γύρω του.
Έχουμε υποχρέωση, είτε μιλήσει είτε όχι ο Καραμανλής, να υπερτονίζουμε τα λάθη που γίνονται, όχι γιατί πιστεύουμε ότι θα τα διορθώσει ο σημερινός πρόεδρος, αλλά διότι θα πρέπει να υπάρξουν αντιστάσεις, σε αυτήν του την προσπάθεια.
Έτσι τιμούμε και αγαπάμε τον πρόεδρο της καρδιάς μας, τον συγχωρούμε για το λάθος που κάνει, αφού επέλεξε την θεσμική του θέση, υποστηρίζοντας έμμεσα, κάτι που δεν λειτουργεί...θεσμικά, όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ωστόσο εμείς, θα πολεμήσουμε την άθλια πολιτική του Μητσοτάκη, γιατί πιστεύουμε ότι εάν συνεχίσει έτσι...θα εισπράξει η παράταξη και όσοι την στηρίζουν, μια οδυνηρή ήττα στις εκλογές. Έτσι ακριβώς όπως το λέμε και το υπογραμμίζουμε.

ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ

Το τονίζουμε ότι τα διαπλεκόμενα, εξαιτίας του μίσους που τρέφουν κατά του Σύριζα, επειδή θέλησε να δημιουργήσει την δική του αυλή, στα μέσα ενημέρωσης και να εξοστρακίσει την κατεστημένη τάξη-σε πολλές περιπτώσεις, είχε δίκιο-υπερκάλυψαν, έως ανοησίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα εκτεθούν...
Η φαινομενική όμως πραγματικότητα, που καλλιεργούν στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, στην ουσία αποκοιμίζει κάθε βασικό ένστικτο αυτοκριτικής, αλλά και ορθής κρίσης.
Δεν βλέπουν δηλαδή οι νεοδημοκράτες, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επί διετία, δεν έχει εισπράξει ούτε μονάδα από την φθορά του Σύριζα.
Πηγαίνουν όλοι στο σώμα των αναποφάσιστων.
Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει κατορθώσει μετά από όλα αυτά τα τραγικά, να γίνει δημοφιλέστερος ως καταλληλότερος πρωθυπουργός. Η ειρωνεία της πολιτικής;
Καταλληλότερος πάρα τις φιλότιμες προσπάθειες του Κυριάκου, προς τις διαπλεκόμενες εταιρίες δημοσκοπήσεων, είναι ο ΚΑΝΕΝΑΣ...
Αποτέλεσμα αυτής της καταστάσεως, είναι οκτώ δημοσκοπήσεις εταιριών, που προστρέχουν να διορθώσουν τα πράγματα, όποτε σημειώνει φθορά ο Μητσοτάκης ή όποτε υποπίπτει στις συνήθεις γκάφες του, είναι να καταδεικνύουν, ότι μειώνεται ουσιαστικά η ψαλίδα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα.

Ήττες παντού...Ταξιτζήδες τους χάσαμε. Επιμελητήρια τα χάσαμε. Δικηγορικούς Συλλόγους τους χάσαμε. Φοιτητές τους χάσαμε...Κάτι εξωγήινους μόνον κερδίσαμε κι αυτοί αμφιβάλλουμε εάν έχουν δικαίωμα ψήφου...


ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΈΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τα γεγονότα αυτά αδιαμφισβήτητα δεν οδηγούν σε προβληματισμούς τους νεοδημοκράτες, όσους έχουν μείνει τίλος πάντως, περί του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε αυτό συντελούν δυο παράγοντες αλληλένδετοι και αλληλοεπηρρεαζόμενοι μεταξύ τους;
Ο πρώτος παράγοντας, έχει να κάνει, με το καλλιεργούμενο μίσος εναντίον του Σύριζα, από ακραίες φανατικές φωνές, όπως του Άδωνι Γεωργιάδη.
Οι ψεκασμένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, δεν ψάχνουν να βρουν διαχρονικά τι υποστήριζε και τι έλεγε ο Άδωνις.
Ενδιαφέρονται προφανώς μόνον, για το πως θα βγάλουν απωθημένα τους, μέσα από εκδικητικές κορώνες του Άδωνι, που τους ποτίζει με φαρμάκι κατά του Σύριζα, όπως πότιζε τους τηλεθεατές του, με μεγάλες προσδοκίες για τα βιβλία που πουλούσε...
Οι ψηφοφόροι αυτοί, υπήρχαν πάντοτε στην Νέα Δημοκρατία. Επειδή όμως η πλειοψηφίσασα άποψη, ήταν οι πεφωτισμένοι δεξιοί Καραμανλικοί οι περισσότεροι, ακολουθούσαν την πλειοψηφία. Κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει σήμερα.
Ο δεύτερος παράγοντας είναι τα μέσα ενημέρωσης, οργανωμένα πλέον σε μπλογκ εναντίον του Σύριζα, επειδή είναι εναντίον του Σύριζα...στηρίζουν τον Μητσοτάκη, αποκοιμίζοντας τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, με σαχλαμάρες, υπερβολές και κυρίως, με διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Δεν υπάρχει για πρώτη φορά, από την άλλη πλευρά του Σύριζα, αντίπαλον δέος.
Γιατί η πλειοψηφία των διαπλεκόμενων μέσων ενημέρωσης, εθίγη κυρίως με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και επίσης με το ζήτημα της δανειοδότησης αμαρτωλών εκδοτικών συγκροτημάτων, που τα πλήρωνε από την τσέπη του ο Ελληνικός λαός.
Αυτόν τον διαχωρισμό, κανείς δεν βοήθησε τους ψεκασμένους της Νέας Δημοκρατίας, να το κατανοήσουν, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,αγκάλιασε χωρίς καν την υπόσχεση...γάμου τα διαπλεκόμενα. (η υπόσχεση γάμου, έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης αλλάζουν πολιτική κι αφήνουν τους αγαπημένους τους πολιτικούς στα κρύα του λουτρού, όπως ο Παναγής από τα Μέγαρα).

ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΚΑΓΚΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ;

Σε μεγάλο βαθμό διαφέρουν. Οι πεφωτισμένοι δεξιοί, δεν τυφλώνονται από το μίσος τους.
Δεν ζουν με αυτό που δεν μπορούν να επιβάλλουν, πχ τις πρόωρες εκλογές, που ζητά συνεχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εκτίθεται.
Οι πεφωτισμένοι δεξιοί, για να γίνουμε και λίγο επίκαιροι, δεν θα έβγαζαν ανακοίνωση να ασκήσουν κριτική κατά της κυβέρνησης, ενώ ο σουλτάνος ακόμα σεργιανούσε σε ελληνικό έδαφος. Θα το έκαναν σοβαρότατα και με επιχειρήματα, αργότερα.
Οι πεφωτισμένοι δεξιοί δεν θα προανήγγειλαν Ειδικά Δικαστήρια και ...<κρεμάλες> για τους πολιτικούς τους αντιπάλους, γιατί δεν θα επιθυμούσαν την εξουσία για να εκδικηθούν αυτούς που θεωρούν αντίπαλους.
Οι πεφωτισμένοι δεξιοί, θα είχαν συγκεκριμένες προτάσεις, θα πίεζαν την κυβέρνηση να συνεργασθεί μαζί τους για μείζονα εθνικά και οικονομικά θέματα, δεν θα έπαιζαν τον παπά με γελοιότητες, πυροτεχνήματα και αθλιότητες, μεγαλύτερες από αυτές που κάνει ο Σύριζα.
Στην Νέα Δημοκρατία, των πεφωτισμένων του Κ.Καραμανλή, ο Άδωνις θα... απελευθερωνόταν για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα;Tηλεπωλήσεις.
Το έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, ότι ο πολιτικός πολιτισμός, η μετριοπάθεια, το μέτρο, η ταπεινότητα και η σεμνότητα, η πολιτική αισθητική δεν έχει καμία σχέση με ωρυόμενους βραχνιασμένους πολιτικούς, που ανεβάζουν την τηλεθέαση στα πρωινάδικα και ούτε ξέρουν τι λένε.
Ούτε φυσικά με πολιτικούς, που αναδεικνύονται χωρίς τίποτε το αξιόλογο να έχουν κάνει στην ζωή τους, από τα τζάκια κι επειδή κάποιοι εκ της οικογενείας τους, γοητεύουν περισσότερο από τους ίδιους, να τους αποκεφαλίζουν...Τον Μπακογιάννη εννοούμε φυσικά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης.
Δεν δικαιούται λοιπόν να ομιλεί για αποκλεισμούς τζακιών και μελών οικογενείας, ακόμα και της δικής του.
Αποδείχθηκε με βάση την καθημερινή του σκληρή πραγματικότητα, παντελώς ανίκανος να οδηγήσει την Νέα Δημοκρατια, σε επιτυχία. Εντελώς διάτρητος άφησε εξαιτίας της συζύγου του και όχι μόνον, σκιές να πλανώνται γύρω από την πραγματικότητα.
Ουδείς δε σκέφθηκε ποτέ να κτυπήσει την κα Μαρέβα Μητσοτάκη, για να κτυπήσει τον Μητσοτάκη. Αντιθέτως, δικά του στελέχη, σύμφωνα με πληροφορίες,  ενημέρωσαν ψευδώς ότι η σύζυγος Τσίπρα...απέκρυπτε το πόθεν έσχες της...

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Απόλυτη... Στο μείζον θέμα της ΕΛΣΤΑΤ, εκεί που λυσσαλέα δίνουν μάχη για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Στο ζήτημα του Βατοπεδίου, που έριξαν λάσπη φωτογράφιζαν παιδιά οικογενειών και έκαναν κάθε είδους αθλιότητα.
Στο θέμα των ομολόγων, που τελικά τα ταμεία κέρδισαν απ' αυτούς που ...φυλακίσθηκαν, με βάση την ...περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ίδια κι όμοια με αυτήν που δημιουργούν σήμερα, τα διαπλεκόμενα, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει,για μείζονα θέματα.
Δεν υπάρχει ούτε ψήγμα πλέον κατηγοριών, εναντίον των κυβερνήσεων Καραμανλή.
Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σιωπά.
Γι' αυτόν δεν υπάρχει συνέχεια, σε μια ιστορική παράταξη. Δεν βλέπει, δεν ακούει, παρά μόνον τον παρατρεχάμενο Άδωνι Γεωργιάδη και τους κολαούζους του.
Δεν θέλει να μάθει ...πολιτική. Νομίζει ότι την ξέρει και υποπίπτει συνεχώς σε γκάφες ολκής, δίνει τροφή με τις παιδαριώδεις παρατηρήσεις του και τις πόζες του -ακόμα και φυσιογνωμικά δεν τον έχει ευνοήσει ο Πανάγαθος- στον Σύριζα, που παίζει μαζί του σαν την γάτα με το ποντίκι.
Με τέτοια στήριξη που έχει, από τα μέσα ενημέρωσης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να έχει ρίξει ήδη την κυβέρνηση. Αμ δε....
Βρισκόμαστε μπροστά στο φαινόμενα της αλληλοεπηρρεαζόμενης απαξίωσης.
Τα διαπλεκόμενα απαξιώνουν τον Σύριζα και κάθε του ενέργεια, απαξιώνοντας τις γραφίδες τους.Ο Μητσοτάκης, λέει ότι του κατέβει, απαξιώνοντας την Νέα Δημοκρατία και ταυτόχρονα τα μίντια, που στηρίζουν την αλλοπρόσαλλη πολιτική του.
Και ο χορός καλά κρατεί, με έναν Σύριζα να παραμένει όρθιος στην θέση του και να ροκανίζει την διαφορά.
Γι' αυτούς τους λόγους, όσοι πιστεύουν στον Κώστα Καραμανλή, αλλά κυρίως στην πολιτική του την επίσημη ιδεολογία του κόμματος, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι απαιτείται αγώνας, για να μην χάσει το τρένο των εκλογών η παράταξη.


Απαιτείται επίσης, κάποιοι να κατανοήσουν, ότι σε έναν αγώνα για την εκλογική επιτυχία απαραίτητο, κυρίαρχο και βασικό στοιχείο είναι η ύπαρξη ιδεολογίας, όχι κινήσεων που φθείρουν την φυσιογνωμία του κόμματος και κάνουν τους ψηφοφόρους να αναρωτιούνται, εάν η καρέκλα είναι το ζητούμενο, με οποιοδήποτε κόστος.
Το κόστος τελικά, θα είναι η αποτυχία. Κι επειδή ο κος Μητσοτάκης ζει σε έναν δικό του κόσμο, καλό θα είναι όσοι δεν ζούνε, να δώσουν αγώνα για να αντικατασταθεί η φαινομενική πραγματικότητα, με την αλήθεια και την ικανότητα για την δημιουργία εναλλακτικής πρότασης εξουσίας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου