Σάββατο, Δεκεμβρίου 16, 2017

ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ Μητσοτακη στο συνέδριο! ΙΚΕΤΕΥΕΙ Παπανδρέου-Θεοδωρακη-Φωφη πεσμένος στα 4 να τον κάνουν πρωθυπουργό! #axizoume_kalytera




IMG_4196Το μήνυμα ότι «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τα φώτα την Ελλάδα», έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κηρύσσοντας την έναρξη του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση και έκανε άνοιγμα στο Κίνημα Αλλαγής και το Ποτάμι.

Ειδική αναφορά έκανε στην Φώφη Γεννηματά τον Γιώργο Παπανδρέου τον  Σταύρο Θεοδωράκη και γενικά στο νεοσύστατο κίνημα Αλλαγης!
Απευθυνόμενος προς την κ. Γεννηματά είπε: «ο χώρος που εκπροσωπείς ήταν ο ιστορικός αντίπαλος της ΝΔ, όμως η εθνική ανάγκη μας έφερε πλάι πλάι, συμμάχους απέναντι στην μεγαλύτερη πρόκληση. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κράτησε την χώρα στη ΕΕ και άνοιξε τον δρόμο για την έξοδο από την κρίση. Βάλαμε στην άκρη όσα μας χώριζαν και προτάξαμε όσα μας ένωναν. Εξακολουθούμε να έχουμε διαφορές αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι θα συμφωνήσουμε στις μεταρρυθμίσεις».
Αναφερόμενος στο Ποτάμι είπε: «Το Ποτάμι αποτέλεσε και αποτελεί χώρο μεταρρυθμιστικό, συνεπή και υπεύθυνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου