Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2017

Η ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...ΟFF SHORE ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ




Τι είναι άραγε η κεντροδεξιά; Tι είναι η πατρίδα μας; Μην είναι οι κάμποι;
Δεν μπορεί λες...
Έστω και μία χαραμάδα, θα έχουν αφήσει τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να κατανοήσει ο νεοδημοκράτης, τι πραγματικά γίνεται στον τόπο και στην παράταξή του.
Αμ δε...

Η προπαγάνδα, τα ψέμματα, καλά κρατούν, ακόμα και από μέσα ενημέρωσης παραδοσιακά, συντηρητικά, μετριοπαθή, με σκέψη ισορροπημένη.
Η μανία των εκδοτών εναντίον του θιάσου του Σύριζα, είναι πολύ μεγαλύτερη από την λογική συνάρτηση του Βλέπω-παρατηρώ-κρίνω. Με απλά λόγια, το έργο του θιάσου, δεν βλέπεται, αλλά δεν το...έχουν παρακολουθήσει ποτέ...
Αρκεί, το ότι οι εκδότες, σε συνεργασία με τα τσιράκια τους και τα γραφεία της λαχαναγοράς της Πειραιώς, έχουν αποφασίσει ότι το έργο είναι <ακατάλληλον>.
Και το ερώτημα που γεννάται είναι πως απορρίπτεις ένα έργο, όταν δεν το παρακολουθείς.
Δεν έχουν άδικο.
Δεν βλέπεται ο θίασος και η παράσταση του Σύριζα.
Ωστόσο εάν το παρακολουθούσαν, θα μπορούσαν η μεν <Νέα Δημοκρατία> του Κυριάκου (εντός εισαγωγικών φυσικά) να διαμόρφωνε μια στρατηγική πρόταση εναλλακτικής εξουσίας, οι δε εκδότες, να μην εκτίθενται σε τέτοιο βαθμό και διαλύουν την αξιοπιστία των μαγαζιών τους.
Αμ δέ...
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ένας νεαρός πολιτικός. Δυστυχώς, δεν έχει καμμία σχέση με το κόμμα, στο οποίο επιχειρεί να ηγηθεί. Η Νέα Δημοκρατία, κρατιέται στην πρώτη θέση, εξαιτίας της φθοράς του Σύριζα, χωρίς να εισπράττει τίποτα από αυτήν την φθορά.
Αυτό φυσικά, δεν προβληματίζει τους νεοδημοκράτες στον βαθμό που θα έπρεπε, εφόσον δεν προβληματίζει τον εκδοτικό χώρο.
Είναι σαν να μην υπάρχει, ακόμα και σε κραυγαλέες ακραίες περιπτώσεις πολιτικών λαθών της Νέας Δημοκρατίας. Πιστοποίηση, του ...<όταν η γνώμη μας δεν συμφωνεί με τα γεγονότα ..τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα>.
Οι πεφωτισμένοι, όμως, υπάρχουν. Είναι νεοδημοκράτες της μετριοπάθειας, του πολιτικού πολιτισμού, που δεν τρέφονται με μίσος κατά των αντιπάλων τους, ισορροπημένοι άνθρωποι, με ξεκάθαρες ιδέες -τους έχουν στερήσει τελευταία τις προτάσεις- και κυρίως, με την πεποίθηση ότι η πολιτική, πρέπει να έχει και σχέση με την <πολιτική αισθητική>.
Δηλαδή δεν πρέπει να έχει σχέση με πχ Άδωνι Γεωργιάδη...

Αυτούς όλους θεωρεί -έτσι δείχνει τουλάχιστον-ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ψηφοφόρους του.
Αμ δε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου