Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2017

«Κελαηδάει» για να κάνει συμφωνία: Ο Weinstein δίνει στο FBI ονόματα παιδεραστών σε Χόλυγουντ και Ουάσιγκτον

 
Ο ανώμαλος παραγωγός ταινιών ψάχνει συμφωνία κατονομάζοντας ελίτ δίκτυο παιδεραστίας στις αρχές.


Μετά την επική πτώση του Harvey Weinstein από τα υψηλότερα βήματα της κοινωνικής και πολιτικής ιεραρχίας, ο απεχθής πρώην κινηματογραφικός μεγιστάνας αποφάσισε να κάνει συμφωνία με το FBI και προσέφερε ονόματα των παιδεραστών στο Hollywood και την Washington DC.

Έχοντας μπει εντελώς στη μαύρη λίστα από τη βιομηχανία ψυχαγωγίας, ακόμη και από τους στενούς φίλους του στην πολιτική, όπως ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον, ο βιαστής Weinstein αισθάνεται σαφώς ότι έχει χάσει τις επιλογές του.

Ο Weinstein συμμετέχει εδώ και δεκαετίες στην ολιγαρχία της Αμερικής και έχει χρησιμοποιήσει τη δύναμή του, τον πλούτο και την πολιτική του επιρροή για να εκφοβίζει και να βιάζει όσους βρίσκονται σε αδύναμη θέση.

Τώρα, όπως φαίνεται, χρησιμοποιεί όλες τις πληροφορίες που κατέχει, για τα αχρεία εγκλήματα που συμβαίνουν στα επάνω «ράφια» της κοινωνίας, τα οποία έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια προς όφελός του, ως τελευταίο χαρτί για να αποφύγει τη φυλακή.

Σύμφωνα με πηγές του FBI, ο Weinstein προσέφερε τα ονόματα μερικών από τους πιο ισχυρούς και σημαντικούς ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνδέοντάς τα με παιδεραστία, παιδική πορνογραφία και εμπορία ανθρώπων.

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι σαφές τι είδους συμφωνία θα γίνει σε αντάλλαγμα για τις πληροφορίες, εάν γίνει και καθόλου συμφωνία.

Είναι τώρα ξεκάθαρο ότι ο Weinstein ήταν μόλις η κορυφή του παγόβουνου και σύμφωνα με τους New York Times, οι «Πύλες της Κολάσεως» άνοιξαν για τα καλά και πραγματικά στο Χόλυγουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου